Hoofdredacteur Bart Luteijn zegt maandelijks met een dergelijke ‘groot’ mobiliteitsthema te willen komen. Het eerste onderzoek betrof het fenomeen private lease. Private lease wordt momenteel door leasemaatschappijen, captives en dealerbedrijven omarmt als middel om groei te realiseren. De tijdsgeest zou er naar zijn, maar er zijn ook gevaren, zo blijkt uit het gezamenlijke onderzoek van Roel Hindriks van Lease Consult en Trendsinautoleasing.nl. Die gevaren zitten vooral in het grote verschil in aanbod. En wat is eigenlijk precies private lease?

De titel Trendsinautoleasing.nl richt zich op zakelijke mobiliteitsthema’s die verder kijken dan de auto- of mobiliteitsbranche. Luteijn: "Zakelijke mobiliteit prijkt bovenaan de agenda van menig management team. Kostenbesparing, flexibilisering, milieu … wat de overwegingen ook zijn, ondernemend Nederland is volop bezig mobiliteit nieuw en slim vorm te geven. Met Trendsinautoleasing.nl willen we dat proces op de voet volgen."

Luteijn vertrok eerder dit jaar als hoofdredacteur van AutoleaseWereld na een fors geschil met de uitgever. Hij zegt zijn ambitie daar in ieder geval niet te hebben kunnen waarmaken.
In de zakenautospecial van Automobiel Management (september 2014) is ook aandacht besteed aan dit eerste landelijke onderzoek. 
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding