De milieuorganisatie biedt de Renault Zoe aan voor tarieven vanaf 447 euro per maand. Dat is inclusief onderhoud, wegenbelasting, verzekeringen en batterijhuur. Het doel is om elektrisch rijden voor een nog breder publiek toegankelijk te maken.
Het tarief waarvoor Natuur & Milieu de Renault Zoe op nuelektrisch.nl aanbiedt, is gebaseerd op jaarlijks tien duizend kilometer en een leasecontract voor vier jaar. Het aanbod is behalve voor de particulier ook heel geschikt voor de kleine ondernemer, aldus Natuur & Milieu. Verder voorziet de organisatie desgewenst ook in zaken als een laadpunt en een laadpas.
De private lease-aanbieding is het resultaat van de samenwerking van Natuur & Milieu met Project A15. Het doel van Project A15 is om in 2015 ongeveer veertig duizend automobilisten in elektrisch aangedreven deelauto’s te laten rijden. Windmolens en zonnepanelen in het gebied rond de snelweg A15 wekken daarvoor de elektriciteit op. Dat project is een initiatief van Natuur & Milieu en Milieudefensie. De Renault Zoe is uit voorraad leverbaar, het aanbod geldt tot 28 februari 2015. (bron: ZERauto.nl)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding