Overname Fleetlogic door TomTom Telematics

TomTom heeft gisteren Fleetlogic overgenomen, de in Eindhoven gevestigde aanbieder van fleetmanagementservices in Nederland.

Met de overname verstevigt TomTom Telematics zijn positie als marktleider in Nederland en Europa. "De Nederlandse markt voor fleet management is een belangrijke in Europa en groeit snel," aldus Thomas Schmidt, Managing Director TomTom Telematics. "De ervaring van Fleetlogic met grotere wagenparken, onder meer in de overheidssector, stelt ons in staat om het volledige marktpotentieel te adresseren."

De overname omvat tevens de bedrijven TripXs and Inalise en voegt 27 duizend abonnementen toe aan het klantenbestand van TomTom Telematics. Het totaal aantal abonnementen van TomTom Telematics bedraagt nu meer dan 450 duizend voertuigen.

Overname Fleetlogic door TomTom Telematics - Automobielmanagement.nl

Overname Fleetlogic door TomTom Telematics

TomTom heeft gisteren Fleetlogic overgenomen, de in Eindhoven gevestigde aanbieder van fleetmanagementservices in Nederland.

Met de overname verstevigt TomTom Telematics zijn positie als marktleider in Nederland en Europa. "De Nederlandse markt voor fleet management is een belangrijke in Europa en groeit snel," aldus Thomas Schmidt, Managing Director TomTom Telematics. "De ervaring van Fleetlogic met grotere wagenparken, onder meer in de overheidssector, stelt ons in staat om het volledige marktpotentieel te adresseren."

De overname omvat tevens de bedrijven TripXs and Inalise en voegt 27 duizend abonnementen toe aan het klantenbestand van TomTom Telematics. Het totaal aantal abonnementen van TomTom Telematics bedraagt nu meer dan 450 duizend voertuigen.