Met meer dan drieduizend contracten is Fleet Management Services SRL (FMS) in Roemenië de grootste onafhankelijke partij. Harm Nijlunsing, CEO van Business Lease Group: "De overname past in onze strategie om verder uit te breiden in Centraal en Oost-Europa, waar de markt volop in ontwikkeling is."

Roemenië is het vijfde land in Centraal en Oost Europa waar Business Lease Group zich vestigt. In 1996 begon ze in de Tsjechische Republiek met operational lease en wagenparkbeheer. Nijlunsing: "Achttien jaar en vijf landen later kunnen we zeggen dat we de markt in Centraal en Oost Europa zeer goed kennen, hier een stevige marktpositie hebben opgebouwd en dit deel van Europa als onze tweede thuismarkt beschouwen."

Philip Aarsman, als Director Business Development verantwoordelijk voor deze acquisitie, vult aan: "Dit nieuwe EU-land biedt volop mogelijkheden voor internationale bedrijven. Strategische ligging,  groeiende economie, grote markt en geschoolde arbeidskrachten met een excellente taalbeheersing. De combinatie Business Lease en FMS levert een perfecte match op, zowel in marktstrategie, business intelligence, cultuur als ambitie."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding