De leasemaatschappij scoort goed tot zeer goed op alle onderdelen – zoals ‘strategy’ en ‘culture’ – van het door het Top Employers Institute verrichte onderzoek. Het keurmerk wordt jaarlijks uitgereikt op basis van een onderzoek naar HR-beleid en arbeidsvoorwaarden, uitgevoerd onder een groot aantal werkgevers in Nederland.

Anders dan voorgaande jaren worden de organisaties geëvalueerd op de volgende aspecten: Talent Strategy, Workforce Planning, On-Boarding, Learning & Development, Performance Management, Leadership Development, Career & Succession Management, Compensation & Benefits, Culture, Ethiek & Integriteit, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Exit-Management.

Volgens Gerrit van der Maaten, Directeur HRM bij LeasePlan Nederland, biedt de leasemaatschappij volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling om de beste mensen met uiteenlopende achtergronden te werven, te ontwikkelen en te behouden. "Ook de resultaten van het jaarlijkse HPO-onderzoek (High Performance Organization) onder de eigen medewerkers zijn wederom positief. "

Overige Nederlandse automotive partijen die het certificaat dragen: Amsterdam RAI, Goodyear, Pon en Valeo.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding