Arval liet in Nederland een lichte groei zien, naar dertigduizend auto’s eind 2014. "Onze vloot groeide, terwijl de leasemarkt stabiel bleef en zelfs een krimp van de vloot toonde bij grote bedrijven", aldus Liam Donnelly, algemeen directeur Arval Nederland. De groei in Nederland is volgens hem te danken aan diverse initiatieven, zoals de benadering van de zzp- en mkb-markt, de introductie van digitale tools en apps, nieuwe producten zoals Arval Mid-Term Rental en de continue focus op de eigen dienstverlening.

Wereldwijd kocht Arval 223 duizend auto’s, dertig procent meer ten opzichte van 2013). De leasemaatschappij verkocht 184 duizend auto’s (+3,4%). Landen waar Arval het snelst groeit zijn Turkije (+27%), Hongarije (+21%), Brazilië (+18%), de UK (+15%) en Rusland (+13%). Philippe Bismut, CEO van de Arval Group. "Alle teams hebben zichzelf het doel gesteld om in 2015 een groei van 6% te realiseren en tegen eind 2016 de grens van 800 duizend geleasde voertuigen te passeren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken."

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding