Frank van Montfort in team LeaseTrader

Per 1 april versterkt Frank van Montfort (44) het online en automotive team van LeaseTrader als Online Business Development Manager.

Van Montfort heeft jarenlang gewerkt bij Telegraaf Media Groep en zich bezig gehouden met Cross Media Sales Automotive & Business Development voor grote bedrijven in de automotive sector. "Deze ervaring kan ik goed gebruiken om de uitbouw van LeaseVergelijker gestalte te geven."

Op de portal LeaseTrader kunnen leasemaatschappijen acties en occasionleasecontracten aanbieden. Verder publiceert de site nieuws en informatie over autoleasing en kunnen bedrijven hier offertes bij meerdere leasemaatschappijen tegelijk aanvragen. Zelf zegt LeaseTrader dagelijks te worden bezocht door circa tweeduizend leaserijders en MKB-ers.

Frank van Montfort in team LeaseTrader - Automobielmanagement.nl

Frank van Montfort in team LeaseTrader

Per 1 april versterkt Frank van Montfort (44) het online en automotive team van LeaseTrader als Online Business Development Manager.

Van Montfort heeft jarenlang gewerkt bij Telegraaf Media Groep en zich bezig gehouden met Cross Media Sales Automotive & Business Development voor grote bedrijven in de automotive sector. "Deze ervaring kan ik goed gebruiken om de uitbouw van LeaseVergelijker gestalte te geven."

Op de portal LeaseTrader kunnen leasemaatschappijen acties en occasionleasecontracten aanbieden. Verder publiceert de site nieuws en informatie over autoleasing en kunnen bedrijven hier offertes bij meerdere leasemaatschappijen tegelijk aanvragen. Zelf zegt LeaseTrader dagelijks te worden bezocht door circa tweeduizend leaserijders en MKB-ers.