AutoLease Alliance heeft met vijftien aangesloten leden 75 duizend leasecontracten in beheer. Het streven van de coöperatie is een twintigtal leden met een portefeuille van ongeveer honderdduizend contracten. Volgens voorzitter van het bestuur Robert Nienhuis heeft Van Dijk de juiste ervaring om de portefeuille van de coöperatie verder te verdiepen en uit te bouwen. Daarnaast richt Manfred van Dijk zich op het aangaan van overeenkomsten met nieuwe leveranciers.

Manfred Van Dijk heeft ervaring bij onder meer Pon, Pirelli. Kwik-Fit en werkte de laatste zes jaar bij Alphabet waarvan de laatste drie jaar als directeur sourcing. Manfred van Dijk is overigens ook de opvolger van Arno Cloosterman, die onlangs branchemanager werd van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding