Noordlease start eigen online veiling bij FleetSelect

Noordlease, de grootste leasemaatschappij van Noord-Nederland, veilt per 16 juni haar ex-lease auto’s tweewekelijks in een eigen online veiling bij FleetSelect.

Bijzonder aan de veiling is dat alle auto’s zonder limiet worden geveild en direct worden gegund aan de hoogste bieder.

Noordlease heeft ervoor gekozen om de veiling te laten draaien op het platform van FleetSelect. De wijze van veilen, transparantie en uitgebreide rapportage sluiten het meest aan bij de wensen van Noordlease. De online Noordlease veiling vindt om de week plaats en is toegankelijk voor alle kopers van FleetSelect. "Een aantrekkelijk aanbod met ex-leaseauto’s in alle prijsklassen maakt het voor onze kopers een zeer interessante veiling." aldus Victor Veer, Business Development Manager bij FleetSelect. "De veiling zal om de week plaatsvinden op dinsdag om 16:30 uur. De afwikkeling vindt direct na de veiling plaats."

Noordlease bestaat ruim dertig jaar en is uitgegroeid tot grootste leasemaatschappij van Noord-Nederland. FleetSelect heeft vijftien jaar ervaring met het online veilen van personenauto’s en bedrijfswagens.

Noordlease start eigen online veiling bij FleetSelect - Automobielmanagement.nl

Noordlease start eigen online veiling bij FleetSelect

Noordlease, de grootste leasemaatschappij van Noord-Nederland, veilt per 16 juni haar ex-lease auto’s tweewekelijks in een eigen online veiling bij FleetSelect.

Bijzonder aan de veiling is dat alle auto’s zonder limiet worden geveild en direct worden gegund aan de hoogste bieder.

Noordlease heeft ervoor gekozen om de veiling te laten draaien op het platform van FleetSelect. De wijze van veilen, transparantie en uitgebreide rapportage sluiten het meest aan bij de wensen van Noordlease. De online Noordlease veiling vindt om de week plaats en is toegankelijk voor alle kopers van FleetSelect. "Een aantrekkelijk aanbod met ex-leaseauto’s in alle prijsklassen maakt het voor onze kopers een zeer interessante veiling." aldus Victor Veer, Business Development Manager bij FleetSelect. "De veiling zal om de week plaatsvinden op dinsdag om 16:30 uur. De afwikkeling vindt direct na de veiling plaats."

Noordlease bestaat ruim dertig jaar en is uitgegroeid tot grootste leasemaatschappij van Noord-Nederland. FleetSelect heeft vijftien jaar ervaring met het online veilen van personenauto’s en bedrijfswagens.