Tienduizend offertes vergeleken op LeaseVergelijker.nl

In één week tijd zijn op LeaseVergelijker.nl tienduizend offertes vergeleken. Ruim drieduizend bezoekers hebben tot op heden daadwerkelijk interesse getoond bij de leasemaatschappij.

Sinds de lancering (15 juni) van de website was automerk Volkswagen overall de favoriet; voor privélease waren dit de Renault Clio en Mercedes A-klasse.

LeaseVergelijker.nl vergelijkt tot en met de kleine letters op één plek alle leasecontracten. Daarmee is volgens directeur Wilbert Philippo een einde gekomen aan ‘de onduidelijkheid over leaseprijzen’. "We weten dat privélease in opmars is, maar dat er zo’n grote interesse bij de consument bestaat heeft onze verwachtingen overtroffen." Op grond van reacties is volgens hem site direct doorontwikkeld, zodat nu ook de vanaf-prijzen inzichtelijk zijn. Ook kunnen veel antwoorden op vragen over autoleasing op de vergelijkingssite worden gevonden, variërend van de ins&outs bij het aangaan van een leasecontract tot het inleveren van de auto aan het einde van het contract.

LeaseVergelijker.nl is een dochter van LeaseTrader.nl. Bezoekers worden doorgestuurd naar de site van de leasemaatschappij, zodra zij hun vergelijking hebben gemaakt. Elke leasemaatschappij betaalt dezelfde vergoeding per bezoeker. Beter of hoger in de resultaten komen door meer te betalen is volgens Philippo niet mogelijk. Leasemaatschappijen leveren de data zelf aan of deze wordt door LeaseVergelijker.nl van de sites gehaald en verwerkt in het systeem.

Tienduizend offertes vergeleken op LeaseVergelijker.nl - Automobielmanagement.nl

Tienduizend offertes vergeleken op LeaseVergelijker.nl

In één week tijd zijn op LeaseVergelijker.nl tienduizend offertes vergeleken. Ruim drieduizend bezoekers hebben tot op heden daadwerkelijk interesse getoond bij de leasemaatschappij.

Sinds de lancering (15 juni) van de website was automerk Volkswagen overall de favoriet; voor privélease waren dit de Renault Clio en Mercedes A-klasse.

LeaseVergelijker.nl vergelijkt tot en met de kleine letters op één plek alle leasecontracten. Daarmee is volgens directeur Wilbert Philippo een einde gekomen aan ‘de onduidelijkheid over leaseprijzen’. "We weten dat privélease in opmars is, maar dat er zo’n grote interesse bij de consument bestaat heeft onze verwachtingen overtroffen." Op grond van reacties is volgens hem site direct doorontwikkeld, zodat nu ook de vanaf-prijzen inzichtelijk zijn. Ook kunnen veel antwoorden op vragen over autoleasing op de vergelijkingssite worden gevonden, variërend van de ins&outs bij het aangaan van een leasecontract tot het inleveren van de auto aan het einde van het contract.

LeaseVergelijker.nl is een dochter van LeaseTrader.nl. Bezoekers worden doorgestuurd naar de site van de leasemaatschappij, zodra zij hun vergelijking hebben gemaakt. Elke leasemaatschappij betaalt dezelfde vergoeding per bezoeker. Beter of hoger in de resultaten komen door meer te betalen is volgens Philippo niet mogelijk. Leasemaatschappijen leveren de data zelf aan of deze wordt door LeaseVergelijker.nl van de sites gehaald en verwerkt in het systeem.