Alphabet en XXImo sluiten samenwerkingsovereenkomst

Gebruikers van het mobiliteitsbudget kunnen bij Alphabet nu ook kiezen voor de XXImo-mobiliteitskaart.

Donderdag sluiten leasemaatschappij Alphabet en mobiliteitskaartaanbieder XXImo een samenwerkingsovereenkomst voor de lange termijn. Dit betekent dat Alphabet-klanten in de toekomst kunnen gebruikmaken van de XXImo-mobiliteitskaart. Kaarthouders kunnen hiermee niet alleen tanken en parkeren maar ook een taxi gebruiken of bijvoorbeeld vliegtickets kopen.

Uit een analyse van Alphabet en XXImo blijkt dat werknemers steeds meer open staan voor verschillende vormen van mobiliteit. Door gebruik te maken van de mobiliteitskaart kunnen klanten gebruikmaken van een breed scala aan mobiliteitgerelateerde diensten. Zowel binnen als buiten Europa. De gebruiker kan met de kaart zelfs hotels boeken. Anne Brons, directeur marketing & business development bij Alphabet: "Het netwerk van XXImo sluit aan op onze visie."

Alphabet lanceerde anderhalf jaar geleden het Alphabet Mobiliteitsbudget. Hiermee krijgen werknemers de mogelijkheid met een eigen budget verschillende mobiliteitsvormen zoals auto, openbaar vervoer en fiets met elkaar te combineren. Door de geautomatiseerde data-uitwisseling zijn de administratieve lasten tot een minimum te beperken. Alphabet zegt hiermee de eerste partij te zijn die een volledige end-to-end-oplossing voor bedrijven biedt. Brons: "Het Mobiliteitsbudget helpt bedrijven kosten te drukken en administratieve lasten te verminderen. Door de schaal van XXImo profiteren gebruikers direct van kortingen."
Met de XXImo-kaart kiezen klanten van Alphabet ook voor een meer duurzame vervoersoplossing want dankzij een goed beïnvloedingsprogramma op het gebruik van meer ov-kilometers zou het gebruik van de kaart leiden tot een stijging van zo’n twintig procent in het treinaandeel in de gereisde kilometers. Brons: "Met het mobiliteitsbudget streven we er ook naar de CO2-uitstoot te verminderen."
Alphabet (BMW Group) is één van de vier grootste internationale aanbieders van fleetmanagement met auto’s van alle merken. Het bedrijf, dat het hoofdkantoor heeft in München, is opgericht in 1997 en beheert meer dan 550 duizend voertuigen in achttien landen.
XXImo biedt slimme mobiliteitskaarten, smartphone-apps, bijbehorende portals en rapportage-tools die naar wens van de werkgever zijn in te richten. XXImo is in heel Europa te gebruiken (mits toegestaan door de werkgever) en een heeft een eigen netwerk ontwikkeld met daarin bijna alle grote spelers in zakelijke mobiliteit. XXImo is opgericht in 2011 en is onderdeel van Tendris Holding.

Alphabet en XXImo sluiten samenwerkingsovereenkomst - Automobielmanagement.nl

Alphabet en XXImo sluiten samenwerkingsovereenkomst

Gebruikers van het mobiliteitsbudget kunnen bij Alphabet nu ook kiezen voor de XXImo-mobiliteitskaart.

Donderdag sluiten leasemaatschappij Alphabet en mobiliteitskaartaanbieder XXImo een samenwerkingsovereenkomst voor de lange termijn. Dit betekent dat Alphabet-klanten in de toekomst kunnen gebruikmaken van de XXImo-mobiliteitskaart. Kaarthouders kunnen hiermee niet alleen tanken en parkeren maar ook een taxi gebruiken of bijvoorbeeld vliegtickets kopen.

Uit een analyse van Alphabet en XXImo blijkt dat werknemers steeds meer open staan voor verschillende vormen van mobiliteit. Door gebruik te maken van de mobiliteitskaart kunnen klanten gebruikmaken van een breed scala aan mobiliteitgerelateerde diensten. Zowel binnen als buiten Europa. De gebruiker kan met de kaart zelfs hotels boeken. Anne Brons, directeur marketing & business development bij Alphabet: "Het netwerk van XXImo sluit aan op onze visie."

Alphabet lanceerde anderhalf jaar geleden het Alphabet Mobiliteitsbudget. Hiermee krijgen werknemers de mogelijkheid met een eigen budget verschillende mobiliteitsvormen zoals auto, openbaar vervoer en fiets met elkaar te combineren. Door de geautomatiseerde data-uitwisseling zijn de administratieve lasten tot een minimum te beperken. Alphabet zegt hiermee de eerste partij te zijn die een volledige end-to-end-oplossing voor bedrijven biedt. Brons: "Het Mobiliteitsbudget helpt bedrijven kosten te drukken en administratieve lasten te verminderen. Door de schaal van XXImo profiteren gebruikers direct van kortingen."
Met de XXImo-kaart kiezen klanten van Alphabet ook voor een meer duurzame vervoersoplossing want dankzij een goed beïnvloedingsprogramma op het gebruik van meer ov-kilometers zou het gebruik van de kaart leiden tot een stijging van zo’n twintig procent in het treinaandeel in de gereisde kilometers. Brons: "Met het mobiliteitsbudget streven we er ook naar de CO2-uitstoot te verminderen."
Alphabet (BMW Group) is één van de vier grootste internationale aanbieders van fleetmanagement met auto’s van alle merken. Het bedrijf, dat het hoofdkantoor heeft in München, is opgericht in 1997 en beheert meer dan 550 duizend voertuigen in achttien landen.
XXImo biedt slimme mobiliteitskaarten, smartphone-apps, bijbehorende portals en rapportage-tools die naar wens van de werkgever zijn in te richten. XXImo is in heel Europa te gebruiken (mits toegestaan door de werkgever) en een heeft een eigen netwerk ontwikkeld met daarin bijna alle grote spelers in zakelijke mobiliteit. XXImo is opgericht in 2011 en is onderdeel van Tendris Holding.