Deze ‘shop-in-shop’ Service Centers opereren op de locaties van de LeasePlan Occasion Centers in Moordrecht (A20), Veghel (A50) en Breukelen (A2). De dienstverlening bestaat uit schadeherstel, onderhoud of wisseling van zomer- en winterbanden. LeasePlan werkt hierin nauw samen met Bosch Car Service, Profile Car & Tyreservice, Schadenet en GlasGarage. Zij bieden vanuit de Service Centers onder eigen naam hun dienstverlening aan zowel de zakelijke- als de private (lease-)rijder. De service geldt ook voor niet-LeasePlan-klanten en geeft de mogelijkheid om werkzaamheden te combineren als deze samenvallen.

LeasePlan zegt op deze manier de berijder "het ongemak van tripjes naar verschillende locaties" te willen besparen en stilstand van de auto en kosten voor vervangend vervoer te beperken. In de nieuwste occasionvestiging in Moordrecht zijn alle partners geïntegreerd in het Occasion Center. In Veghel en Breukelen zorgt LeasePlan voor transport naar de schadehersteller.

Afspraken inplannen bij een van de servicecenters kan via de berijdersservice of online via de LeasePlan AfspraakPlanner. De leasemaatschappij biedt ook een gratis haal- en brengservice aan bij onderhoud of reparatie of zorgt, desgewenst, voor vervangend vervoer. LeasePlan houdt de leaserijder gedurende de dag per sms op de hoogte van de voortgang. De verleende service valt gewoon onder het servicecontract, eventuele facturatie loopt via LeasePlan.

Het Service Center is van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur.