Voor toegang tot de database is alleen een licentie nodig voor het zogenoemde NZO-dashboard. Automobiel Management liet met zijn partners RDC en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) dit onderzoek uitvoeren. Aan het onderzoek deden maar liefst drieënhalf duizend berijders mee plus vierhonderd verantwoordelijken bij bedrijven zodat de problematiek wordt bekeken vanuit de berijders en vanuit de bedrijven (de werkgevers).  Onderzoeker Eric Vousten van het bureau VMS | Insight analyseerde de resultaten en maakte een beknopt onderzoeksrapport, dat via de websites van de drie partners AM, RDC en VNA gratis te downloaden is.
Onderzoeker Eric Vousten: "Met het dashboard kunnen geïnteresseerden via een licentie een heel jaar lang onbeperkt uit de database putten. Een groot en getailleerd onderzoek als NZO is niet goedkoop. Maar met de licentie kunnen consultants, marketeers, analisten en alle andere geïnteresseerden voor een relatief zeer gering bedrag toch over alle data beschikken om hun eigen crossings en analyses te kunnen maken."

Eric Vousten gaf een presentatie van enkele belangrijke uitkomsten van het onderzoek op het Driving Business Event van AM bij de bekendmaking van de Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. De gasten kregen een boekwerkje mee met een beknopte weergave van het onderzoek. De inhoud van dit boekje is gratis te downloaden.

Meer informatie over NZO-dashboard

        

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding