Molenaar naar ANWB, Van Delft nieuwe voorzitter VZR

Sandra Molenaar, directeur van de Vereniging Zakelijke Rijders, stapt per 1 november over naar de ANWB. Ze wordt er verantwoordelijk voor leden- en productmarketing.

"Ik heb het erg naar mijn zin bij de vereniging, maar soms komt er een kans voorbij die je niet kunt laten lopen", aldus Molenaar in een toelichting. Binnen de ANWB gaat ze zich met een team van marketeers bezighouden met acquisitie, retentie en productontwikkeling.

Sandra Molenaar werd in september vorig jaar aangesteld bij de VZR, die op het ogenblik meer dan 23 duizend leden telt. Omdat Molenaar de laatste periode ook de woordvoering voor de vereniging voor haar rekening heeft genomen, heeft het bestuur zich herbezonnen op de rolverdeling. Jan van Delft neemt per direct de voorzittershamer over van Martin Huisman. In de hoedanigheid van voorzitter wordt hij het aanspreekpunt van de media en politiek. Huisman blijft bestuurslid en in die rol nauw betrokken bij VZR. "Voor Sandra wordt een vervanger gezocht", aldus Van Delft.

Molenaar naar ANWB, Van Delft nieuwe voorzitter VZR - Automobielmanagement.nl

Molenaar naar ANWB, Van Delft nieuwe voorzitter VZR

Sandra Molenaar, directeur van de Vereniging Zakelijke Rijders, stapt per 1 november over naar de ANWB. Ze wordt er verantwoordelijk voor leden- en productmarketing.

"Ik heb het erg naar mijn zin bij de vereniging, maar soms komt er een kans voorbij die je niet kunt laten lopen", aldus Molenaar in een toelichting. Binnen de ANWB gaat ze zich met een team van marketeers bezighouden met acquisitie, retentie en productontwikkeling.

Sandra Molenaar werd in september vorig jaar aangesteld bij de VZR, die op het ogenblik meer dan 23 duizend leden telt. Omdat Molenaar de laatste periode ook de woordvoering voor de vereniging voor haar rekening heeft genomen, heeft het bestuur zich herbezonnen op de rolverdeling. Jan van Delft neemt per direct de voorzittershamer over van Martin Huisman. In de hoedanigheid van voorzitter wordt hij het aanspreekpunt van de media en politiek. Huisman blijft bestuurslid en in die rol nauw betrokken bij VZR. "Voor Sandra wordt een vervanger gezocht", aldus Van Delft.