Justlease.nl en LekkerLeasen.nl: Private Lease OK

Justlease.nl en LekkerLeasen.nl hebben van VZR het “Private Lease OK” certificaat ontvangen. Smilease, Mijndomeinauto en Noordlease gingen hen al voor.

Er zijn nu dus vijf aanbieders in de markt die het Private Lease OK-certificaat mogen voeren. Deze private leaseaanbieders onderscheiden zich volgens de VZR door goede en consumentvriendelijke voorwaarden. Nog steeds echter constateert de vereniging grote verschillen in algemene voorwaarden en contracten.

VZR heeft in maart de eerste versie van de private leasenormen gepubliceerd. Deze normen, die na intensief overleg met tientallen aanbieders tot stand zijn gekomen, vormen de basis voor de toekenning van het certificaat. Inmiddels heeft VZR meerdere leaseaanbieders uitgebreid getoetst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Justlease.nl en LekkerLeasen.nl: Private Lease OK - Automobielmanagement.nl

Justlease.nl en LekkerLeasen.nl: Private Lease OK

Justlease.nl en LekkerLeasen.nl hebben van VZR het “Private Lease OK” certificaat ontvangen. Smilease, Mijndomeinauto en Noordlease gingen hen al voor.

Er zijn nu dus vijf aanbieders in de markt die het Private Lease OK-certificaat mogen voeren. Deze private leaseaanbieders onderscheiden zich volgens de VZR door goede en consumentvriendelijke voorwaarden. Nog steeds echter constateert de vereniging grote verschillen in algemene voorwaarden en contracten.

VZR heeft in maart de eerste versie van de private leasenormen gepubliceerd. Deze normen, die na intensief overleg met tientallen aanbieders tot stand zijn gekomen, vormen de basis voor de toekenning van het certificaat. Inmiddels heeft VZR meerdere leaseaanbieders uitgebreid getoetst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding