Business Lease neemt Personal Car Lease over

Om zijn positie in de groeiregio Amsterdam en Nood-Holland te versterken, neemt Business Lease collega Personal Car Lease over. Het leasebedrijf blijft opereren met zijn huidige naam, personeel en locatie.

Het overgenomen leasebedrijf blijft opereren met zijn huidige naam, personeel en  locatie. De huidige directeur – Christian Boelen – zal na de overdracht afscheid nemen van Personal Car Lease.

Volgens Vincent Peeters (algemeen directeur Business Lease Nederland) komen de dienstverlening en filosofie van beide bedrijven overeen. Ook de portefeuilles sluiten aan. Personal Car Lease bedient in Amsterdam en Noord-Holland het MKB en heeft daarnaast een aantal grote internationale klanten. Volgens Boelen krijgt Personal Car Lease door de overname de mogelijkheid haar klantengroep verder uit te breiden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Business Lease neemt Personal Car Lease over - Automobielmanagement.nl

Business Lease neemt Personal Car Lease over

Om zijn positie in de groeiregio Amsterdam en Nood-Holland te versterken, neemt Business Lease collega Personal Car Lease over. Het leasebedrijf blijft opereren met zijn huidige naam, personeel en locatie.

Het overgenomen leasebedrijf blijft opereren met zijn huidige naam, personeel en  locatie. De huidige directeur – Christian Boelen – zal na de overdracht afscheid nemen van Personal Car Lease.

Volgens Vincent Peeters (algemeen directeur Business Lease Nederland) komen de dienstverlening en filosofie van beide bedrijven overeen. Ook de portefeuilles sluiten aan. Personal Car Lease bedient in Amsterdam en Noord-Holland het MKB en heeft daarnaast een aantal grote internationale klanten. Volgens Boelen krijgt Personal Car Lease door de overname de mogelijkheid haar klantengroep verder uit te breiden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding