Het afgelopen jaar werden er al ruim 36.000 auto’s geleased door particulieren. De verwachting van het ING Economisch Bureau is dat er in 2020 zo’n 100.000 privéleaseauto’s in Nederland zijn. Alphabet wil daarvan meeprofiteren. "Tegenwoordig geven mensen liever niet zelf een groot bedrag uit aan een auto maar willen ze wel graag in een nieuwe en veilige auto rijden. Daarom hebben wij Alphabet Private Lease gelanceerd, zegt Simon Corsèl, manager Corporate Communications & PR bij Alphabet.

Het Keurmerk Private Lease moet klanten helpen die door de bomen het bos niet meer zien. "Met dit keurmerk kunnen we aantonen dat we een goed en betrouwbare leasemaatschappij zijn die ervoor zorgt dat automobilisten onbezorgd de weg op kunnen", aldus Corsel.

Op de website staan momenteel zo’n twaalf auto’s, variërend van een VW Up! voor een maandelijks bedrag van 254 euro per maand (10.000 km per jaar, 48 maanden) en een Skoda Superb voor 509 euro per maand, voor eveneens 10.000 km per jaar en 48 maanden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding