Autobedrijf Van den Udenhout neemt salesactiviteiten Autopon Lease over

Autobedrijf Van den Udenhout neemt per 1 maart 2016 de verkoopactiviteiten van leasemaatschappij Autopon Lease over.

Het beheer van de leasecontracten blijft bij Volkswagen Pon Financial Services. De naam Autopon Lease verdwijnt. Volkswagen Pon Financial Services voegt per genoemde datum namelijk het grootste deel van haar leasemaatschappijen samen, dit onder de naam Volkswagen Pon Financial Services. Voor Autobedrijf Van den Udenhout betekent deze verandering de mogelijkheid om het portfolio uit te breiden met de verkoop van autoleaseproducten. 

Mas van Steenis, member of the board bij Volkswagen Pon Financial Services: "Om onze landelijke slagkracht  te versterken, bundelen wij het grootste deel van onze leaselabels tot één sterk merk. Hiermee sluiten we aan bij de internationale brandingstrategie van ons moederbedrijf in Duitsland en kunnen we zowel landelijk als internationaal ons merk veel beter gaan laden." 

Tegelijkertijd met de nieuwe naam wordt de samenwerking tussen Volkswagen Pon Financial Services en Autobedrijf Van den Udenhout versterkt: de regionale positie van het dealerbedrijf gaat samen met de landelijke slagkracht van Volkswagen Pon Financial Services. Mas van Steenis: "Wij zijn ervan overtuigd dat wij met dit model meer marktaandeel kunnen behalen, onze keten kunnen versterken en de klant een betere dienstverlening kunnen bieden." De leaseportefeuille en alle daarbij behorende backoffice activiteiten blijven centraal geregeld bij Volkswagen Pon Financial Services. De salesactiviteiten voor leasing gaan naar de dealer.

Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Nederlandse dealers van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat en Škoda. Het bedrijf zit in Eindhoven, Helmond, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van deze merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, lease, privé lease, schadeherstel (Carlux en Boschman), Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC) en een webshop.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autobedrijf Van den Udenhout neemt salesactiviteiten Autopon Lease over - Automobielmanagement.nl

Autobedrijf Van den Udenhout neemt salesactiviteiten Autopon Lease over

Autobedrijf Van den Udenhout neemt per 1 maart 2016 de verkoopactiviteiten van leasemaatschappij Autopon Lease over.

Het beheer van de leasecontracten blijft bij Volkswagen Pon Financial Services. De naam Autopon Lease verdwijnt. Volkswagen Pon Financial Services voegt per genoemde datum namelijk het grootste deel van haar leasemaatschappijen samen, dit onder de naam Volkswagen Pon Financial Services. Voor Autobedrijf Van den Udenhout betekent deze verandering de mogelijkheid om het portfolio uit te breiden met de verkoop van autoleaseproducten. 

Mas van Steenis, member of the board bij Volkswagen Pon Financial Services: "Om onze landelijke slagkracht  te versterken, bundelen wij het grootste deel van onze leaselabels tot één sterk merk. Hiermee sluiten we aan bij de internationale brandingstrategie van ons moederbedrijf in Duitsland en kunnen we zowel landelijk als internationaal ons merk veel beter gaan laden." 

Tegelijkertijd met de nieuwe naam wordt de samenwerking tussen Volkswagen Pon Financial Services en Autobedrijf Van den Udenhout versterkt: de regionale positie van het dealerbedrijf gaat samen met de landelijke slagkracht van Volkswagen Pon Financial Services. Mas van Steenis: "Wij zijn ervan overtuigd dat wij met dit model meer marktaandeel kunnen behalen, onze keten kunnen versterken en de klant een betere dienstverlening kunnen bieden." De leaseportefeuille en alle daarbij behorende backoffice activiteiten blijven centraal geregeld bij Volkswagen Pon Financial Services. De salesactiviteiten voor leasing gaan naar de dealer.

Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Nederlandse dealers van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat en Škoda. Het bedrijf zit in Eindhoven, Helmond, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van deze merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, lease, privé lease, schadeherstel (Carlux en Boschman), Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC) en een webshop.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding