Duizend Tesla’s Model 3 naar Nederland

MisterGreen Electric Lease (MisterGreen) en De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) slaan de handen ineen om zo snel mogelijk duizend Tesla’s Model 3 voor Nederland veilig te stellen. De initiatiefnemers hopen hiermee elektrisch rijden in Nederland een enorme stimulans te geven.

MisterGreen en NLE hebben een inkoopcombinatie gevormd om vanuit die kracht de Tesla Model 3 tijdig te kunnen reserveren bij Tesla Motors, de fabrikant van ev’s uit de Verenigde Staten. Na de succesvolle introductie van de Model S en Model X komt Tesla Motors eind 2017 met de Model 3. In tegenstelling tot de eerdere modellen uit de hogere prijscategorie, komt dit nieuwste model voor een prijs van naar schatting 35 duizend euro en dat in combinatie met slechts vier procent bijtelling.
"Wij geloven dat de Model 3 een gamechanger gaat worden. Met de Model 3 komt elektrisch rijden in één klap binnen bereik van een waanzinnig grote groep mensen", aldus Harald Swinkels, oprichter en ceo van NLE. "Nederland heeft de potentie een gidsland te worden voor elektrisch rijden. Nederland bezit nu al een landelijk dekkende en kwalitatief hoogwaardige snellaadinfrastructuur", vult Mark Schreurs, oprichter van MisterGreen Electric Lease aan. Geïnteresseerden kunnen zich bij dit initiatief aansluiten via teslamodel3lease.nl.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Duizend Tesla’s Model 3 naar Nederland - Automobielmanagement.nl

Duizend Tesla’s Model 3 naar Nederland

MisterGreen Electric Lease (MisterGreen) en De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) slaan de handen ineen om zo snel mogelijk duizend Tesla’s Model 3 voor Nederland veilig te stellen. De initiatiefnemers hopen hiermee elektrisch rijden in Nederland een enorme stimulans te geven.

MisterGreen en NLE hebben een inkoopcombinatie gevormd om vanuit die kracht de Tesla Model 3 tijdig te kunnen reserveren bij Tesla Motors, de fabrikant van ev’s uit de Verenigde Staten. Na de succesvolle introductie van de Model S en Model X komt Tesla Motors eind 2017 met de Model 3. In tegenstelling tot de eerdere modellen uit de hogere prijscategorie, komt dit nieuwste model voor een prijs van naar schatting 35 duizend euro en dat in combinatie met slechts vier procent bijtelling.
"Wij geloven dat de Model 3 een gamechanger gaat worden. Met de Model 3 komt elektrisch rijden in één klap binnen bereik van een waanzinnig grote groep mensen", aldus Harald Swinkels, oprichter en ceo van NLE. "Nederland heeft de potentie een gidsland te worden voor elektrisch rijden. Nederland bezit nu al een landelijk dekkende en kwalitatief hoogwaardige snellaadinfrastructuur", vult Mark Schreurs, oprichter van MisterGreen Electric Lease aan. Geïnteresseerden kunnen zich bij dit initiatief aansluiten via teslamodel3lease.nl.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding