Zelf mobiliteitspakket samenstellen bij ALD

ALD Automotive maakt het vanaf vandaag mogelijk dat werknemers online zelf hun mobiliteitspakket kunnen samenstellen.

In het platform genaamd ALD free kunnen werknemers, binnen de gestelde voorwaarden, gemakkelijk verschillende mobiliteitsvormen combineren tot een mobiliteitspakket-op-maat. Het platform biedt de werknemer zodoende ruime keuzevrijheid en maakt ook diens reisgedrag 24/7 inzichtelijk.

Veel werkgevers hebben de wens om de traditionele autoregeling te moderniseren met meer keuzevrijheid. ALD free maakt het managen van die keuzevrijheid, door middel van een platform een stuk eenvoudiger. Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Manager bij ALD Automotive: "Dankzij een tool als ALD free zorgen bedrijven ervoor dat de werknemer steeds meer de regie krijgt over mobiliteit. Het past bij modern werkgeverschap. Werkgevers kunnen bovendien met het aanbieden van een e-bike en een OV-kaart sturen op duurzame mobiliteit."

Binnen het ALD free platform kunnen medewerkers momenteel kiezen uit een auto, parkeren, een fiets en OV. Dit aanbod zal verder uitgebreid worden, bijvoorbeeld met CO2-compensatie. De medewerker stelt zijn pakket zelf samen en ziet precies wat er binnen zijn beschikbare budget en de kaders van de werkgever mogelijk is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zelf mobiliteitspakket samenstellen bij ALD - Automobielmanagement.nl

Zelf mobiliteitspakket samenstellen bij ALD

ALD Automotive maakt het vanaf vandaag mogelijk dat werknemers online zelf hun mobiliteitspakket kunnen samenstellen.

In het platform genaamd ALD free kunnen werknemers, binnen de gestelde voorwaarden, gemakkelijk verschillende mobiliteitsvormen combineren tot een mobiliteitspakket-op-maat. Het platform biedt de werknemer zodoende ruime keuzevrijheid en maakt ook diens reisgedrag 24/7 inzichtelijk.

Veel werkgevers hebben de wens om de traditionele autoregeling te moderniseren met meer keuzevrijheid. ALD free maakt het managen van die keuzevrijheid, door middel van een platform een stuk eenvoudiger. Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Manager bij ALD Automotive: "Dankzij een tool als ALD free zorgen bedrijven ervoor dat de werknemer steeds meer de regie krijgt over mobiliteit. Het past bij modern werkgeverschap. Werkgevers kunnen bovendien met het aanbieden van een e-bike en een OV-kaart sturen op duurzame mobiliteit."

Binnen het ALD free platform kunnen medewerkers momenteel kiezen uit een auto, parkeren, een fiets en OV. Dit aanbod zal verder uitgebreid worden, bijvoorbeeld met CO2-compensatie. De medewerker stelt zijn pakket zelf samen en ziet precies wat er binnen zijn beschikbare budget en de kaders van de werkgever mogelijk is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding