Drivy is nu al actief in Frankrijk zelf, waar het nog vorig jaar Buzzcar heeft overgenomen en in Duitsland acquireerde het Autonetzer. Het Franse bedrijf noemt zich met 36 duizend auto’s en 850 duizend geregistreerde gebruikers het grootste verhuurplatform voor particuliere auto-eigenaren in Europa. Drivy heeft nu bij financiers nog eens 31 miljoen euro opgehaald voor een verdere expansie.
Woordvoerder Camille Henry van de start-up: ‘’We zijn nu marktleider in Duitsland met tienduizend auto’s en we zijn ook begonnen in Spanje. We hebben voor het vervolg een lijst van landen in Europa opgesteld, Italië, België, Groot-Brittannië, Portugal, Nederland. In welke volgorde we die markten gaan betreden, moeten we nog vaststellen. Wel is zeker dat we voor het einde van dit jaar al in drie nieuwe landen actief willen zijn. Dat gebeurt door er plaatselijke vestigingen te openen.”
Drivy wil bovendien zijn eigen technologie voor de verhuuractie’s optimaliseren. Met dat alles verwacht het bedrijf het aantal werknemers op te voeren van de huidige zeventig naar tenminste 110.