Online-aanbieder DirectLease opent pop-up store in Enschede

DirectLease start vanaf 13 juni in het centrum van Enschede met een pop-up store. Deze winkel is bedoeld om het private lease-aanbod dichter bij de klant te brengen. DirectLease ziet een stijgende behoefte uit de markt hieraan ontstaan.

"We merken dat klanten het prettig vinden de aangeboden auto’s even van dichtbij te kunnen zien. En graag persoonlijk advies krijgen over het product private lease", aldus Aemil Schellens, commercieel directeur van DirectLease Nederland. Bovendien verwachten we met de opening van onze fysieke winkel dat de online verkoop in de directe omgeving sterk zal toenemen."

DirectLease is niet de eerste online speler die in het straatbeeld opduikt. Eerder al zijn bekende merken als Coolblue, Neckermann en Zalando gestart met het openen van fysieke winkels.

Direct rijden
Eén van de troeven die men bij DirectLease inzet is ‘direct rijden’. De Kia Picanto, Peugeot 108 en Volkswagen Up! die in de winkel in Enschede te zien zijn, worden uit voorraad aangeboden. De consument kan daarmee direct over de auto beschikken.
 

Van Mossel Automotive Groep
DirectLease maakt onderdeel uit van de Van Mossel Automotive Groep. Dit bedrijf is met inmiddels 1.100 medewerkers in ruim 65 jaar tijd uitgegroeid tot een top 5 speler in de Nederlandse automotive markt. De Van Mossel Automotive Groep biedt naast leasing diverse diensten aan onder één dak zoals gebruikte auto’s, verzekeringen en autoverhuur en is merkdealer van de merken Volkswagen, Audi, Peugeot, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford en Opel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Online-aanbieder DirectLease opent pop-up store in Enschede - Automobielmanagement.nl

Online-aanbieder DirectLease opent pop-up store in Enschede

DirectLease start vanaf 13 juni in het centrum van Enschede met een pop-up store. Deze winkel is bedoeld om het private lease-aanbod dichter bij de klant te brengen. DirectLease ziet een stijgende behoefte uit de markt hieraan ontstaan.

"We merken dat klanten het prettig vinden de aangeboden auto’s even van dichtbij te kunnen zien. En graag persoonlijk advies krijgen over het product private lease", aldus Aemil Schellens, commercieel directeur van DirectLease Nederland. Bovendien verwachten we met de opening van onze fysieke winkel dat de online verkoop in de directe omgeving sterk zal toenemen."

DirectLease is niet de eerste online speler die in het straatbeeld opduikt. Eerder al zijn bekende merken als Coolblue, Neckermann en Zalando gestart met het openen van fysieke winkels.

Direct rijden
Eén van de troeven die men bij DirectLease inzet is ‘direct rijden’. De Kia Picanto, Peugeot 108 en Volkswagen Up! die in de winkel in Enschede te zien zijn, worden uit voorraad aangeboden. De consument kan daarmee direct over de auto beschikken.
 

Van Mossel Automotive Groep
DirectLease maakt onderdeel uit van de Van Mossel Automotive Groep. Dit bedrijf is met inmiddels 1.100 medewerkers in ruim 65 jaar tijd uitgegroeid tot een top 5 speler in de Nederlandse automotive markt. De Van Mossel Automotive Groep biedt naast leasing diverse diensten aan onder één dak zoals gebruikte auto’s, verzekeringen en autoverhuur en is merkdealer van de merken Volkswagen, Audi, Peugeot, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford en Opel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding