De Benchmarkanalyse Leasemaatschappijen wordt gedaan door onderzoeksbureau Conclusr. Zowel ALD Automotive als Arval hebben dit jaar als cijfer een 7,9 gekregen.

ALD Automotive scoort onder andere goed op vriendelijkheid, flexibiliteit, meedenken en het oplossen van eventuele problemen. Uit het onderzoek van Conclusr blijkt ook dat de klanten van de leasemaatschappij uit Hoofddorp het meest loyaal zijn en het bedrijf zeer waarschijnlijk aanbevelen bij derden.

Carel Bal, directeur ALD Automotive Benelux: "Een aantal jaar terug hebben we fors ingezet op het versterken van onze persoonlijke dienstverlening en innovatie in brede zin. We zijn trots dat onze klanten ons juist op service en klantgerichtheid als beste waarderen. Het is een bevestiging dat we de juiste weg zijn ingeslagen en we blijven ons inzetten op service en innovatie."