LeasePlan opent nieuw occasion center in Hengelo

LeasePlan Nederland opent binnenkort een nieuw occasion center, voor verkoop van tweedehands leaseauto’s aan particulieren.

De nieuwe showroom is gelegen in Hengelo aan de A35. De teller van het aantal vestigingen komt daarmee in Nederland op vier te staan, op weg naar een volledig landelijke dekking. Met deze uitbreiding verstevigt LeasePlan haar positie als grootste tweedehands autoverkoper in Nederland. Naar verwachting gaan de deuren van de nieuwe showroom begin september open.

In tegenstelling tot de verkoop van nieuwe auto’s, laat de markt voor tweedehands auto’s een goede groei zien. LeasePlan zag het aantal verkopen van lease-occasions aan consumenten het afgelopen jaar gestaag stijgen. Hoewel consumenten zich voor tweedehands auto’s vooral online oriënteren, wil het merendeel voor aankoop de auto uiteindelijk ‘in het echt’ zien en een proefrit maken. Om in te spelen op deze behoefte, opende de leasemaatschappij in 2012 het eerste occasion center in Veghel. Met een jaarlijkse verkoop van zo’n 30.000 tweedehands auto’s, is LeasePlan ‘de grootste tweedehands autoverkoper in Nederland’, aldus de leasemaatschappij.

LeasePlan sluit niet uit nog meer occasion centers te openen. "Hoewel consumenten gewend zijn om voor een goede aanbieding kilometers af te leggen, streven wij naar een volledig landelijke dekking", aldus een woordvoerder.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

LeasePlan opent nieuw occasion center in Hengelo - Automobielmanagement.nl

LeasePlan opent nieuw occasion center in Hengelo

LeasePlan Nederland opent binnenkort een nieuw occasion center, voor verkoop van tweedehands leaseauto’s aan particulieren.

De nieuwe showroom is gelegen in Hengelo aan de A35. De teller van het aantal vestigingen komt daarmee in Nederland op vier te staan, op weg naar een volledig landelijke dekking. Met deze uitbreiding verstevigt LeasePlan haar positie als grootste tweedehands autoverkoper in Nederland. Naar verwachting gaan de deuren van de nieuwe showroom begin september open.

In tegenstelling tot de verkoop van nieuwe auto’s, laat de markt voor tweedehands auto’s een goede groei zien. LeasePlan zag het aantal verkopen van lease-occasions aan consumenten het afgelopen jaar gestaag stijgen. Hoewel consumenten zich voor tweedehands auto’s vooral online oriënteren, wil het merendeel voor aankoop de auto uiteindelijk ‘in het echt’ zien en een proefrit maken. Om in te spelen op deze behoefte, opende de leasemaatschappij in 2012 het eerste occasion center in Veghel. Met een jaarlijkse verkoop van zo’n 30.000 tweedehands auto’s, is LeasePlan ‘de grootste tweedehands autoverkoper in Nederland’, aldus de leasemaatschappij.

LeasePlan sluit niet uit nog meer occasion centers te openen. "Hoewel consumenten gewend zijn om voor een goede aanbieding kilometers af te leggen, streven wij naar een volledig landelijke dekking", aldus een woordvoerder.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding