Zonnebril meest vergeten na inleveren lease- of huurauto

Uit een analyse van ALD Automotive van vijfduizend ingeleverde voertuigen blijkt dat bij 1 op de 5 ingeleverde lease- of huurauto’s persoonlijke bezittingen worden vergeten of achtergelaten. De zonnebril spant de kroon.

De zonnebril wordt vaak opgeborgen in aparte compartimenten van de auto en daardoor over het hoofd gezien bij het inleveren van het voertuig. Naast de zonnebril worden ook parkeerpasjes (nummer 2) en USB-sticks (nummer 3) veelvuldig vergeten.

Een zonnebril ligt nog enigszins voor de hand als gevonden voorwerp. Maar ook laat men andere, wat minder voor de hand liggende, items achter. Een complete tent en zelfs een paar trouwringen inclusief trouwboekje kwam de leasemaatschappij bij inname tegen. Over het algemeen worden de gevonden voorwerpen herenigd met de rechtmatige eigenaar.

 

Hieronder de top 10 van meest vergeten items aan het einde van een leasecontract of huurperiode:

 

  1 zonnebrillen

  2 pasjes – bankpasjes, parkeerkaarten, credit cards, rijbewijzen  

  3 USB-sticks

  4 cd’s

  5 leesbrillen

  6 telefoonladers

  7 dvd’s

  8 laadsnoeren voor laptops

  9 gereedschap

10 schoenen

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zonnebril meest vergeten na inleveren lease- of huurauto - Automobielmanagement.nl

Zonnebril meest vergeten na inleveren lease- of huurauto

Uit een analyse van ALD Automotive van vijfduizend ingeleverde voertuigen blijkt dat bij 1 op de 5 ingeleverde lease- of huurauto’s persoonlijke bezittingen worden vergeten of achtergelaten. De zonnebril spant de kroon.

De zonnebril wordt vaak opgeborgen in aparte compartimenten van de auto en daardoor over het hoofd gezien bij het inleveren van het voertuig. Naast de zonnebril worden ook parkeerpasjes (nummer 2) en USB-sticks (nummer 3) veelvuldig vergeten.

Een zonnebril ligt nog enigszins voor de hand als gevonden voorwerp. Maar ook laat men andere, wat minder voor de hand liggende, items achter. Een complete tent en zelfs een paar trouwringen inclusief trouwboekje kwam de leasemaatschappij bij inname tegen. Over het algemeen worden de gevonden voorwerpen herenigd met de rechtmatige eigenaar.

 

Hieronder de top 10 van meest vergeten items aan het einde van een leasecontract of huurperiode:

 

  1 zonnebrillen

  2 pasjes – bankpasjes, parkeerkaarten, credit cards, rijbewijzen  

  3 USB-sticks

  4 cd’s

  5 leesbrillen

  6 telefoonladers

  7 dvd’s

  8 laadsnoeren voor laptops

  9 gereedschap

10 schoenen

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding