Mobility Mixx biedt al vijftien jaar zakelijke mobiliteitsdiensten aan, waaronder mobiliteitskaarten, deelauto’s en mobiliteitsbudgetten. De bestaande dienst SammSamm, voor werknemers die niet beschikken over een leasewagen(park), is nu uitgebreid met SammSamm Flex.

Met SammSamm Flex krijgen ondernemers de beschikking over een compacte deelauto, zoals een Opel Corsa of Volkswagen Polo, met een looptijd van één tot twaalf maanden die maandelijks kosteloos opzegbaar is. Ook het aantal in te zetten auto’s is geheel vrij.

Paul Wessels, directeur van Mobility Mixx, zegt met SammSamm Flex een perfecte aanvulling te hebben op haar bestaande dienstverlening: "De mobiliteitsbehoefte verschilt per bedrijf, per medewerker en per periode. We zien veel bedrijven die op zich enthousiast zijn over zakelijk autodelen, maar die graag eerst kleinschalig willen beginnen in plaats van zich direct te verbinden aan grote, langlopende contracten"