LeasePlan opent occasion center in Hengelo

Op 1 september opent LeasePlan Nederland de deuren van haar vierde occasion center in Hengelo.

De gloednieuwe showroom is centraal gelegen langs de A35 en biedt ruimte voor ruim 80 occasions. Naast een ruime keuze aan gebruikte auto’s, beschikt het LeasePlan Occasions Center over een onderhoudscentrum voor onderhoud en reparatie aan alle automerken.

De vestiging in Hengelo is de vierde showroom die de leasemaatschappij opent in vier jaar tijd. LeasePlan ziet de interesse voor tweedehands auto’s, ex-leaseauto’s in het bijzonder, al enige tijd toenemen. Met een jaarlijkse verkoop van zo’n 30.000 tweedehands auto’s, is LeasePlan de grootste tweedehands autoverkoper in Nederland, zo meldt het bedrijf.

Het onderhoudscentrum, Baan Automotive Hengelo, sluit zich per 1 september aan bij Bosch Car Service . De services zijn vanaf die datum beschikbaar voor alle automerken. Ook autobezitters die hun auto niet bij het Occasion Center hebben aangeschaft, kunnen hier voor onderhoud terecht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

LeasePlan opent occasion center in Hengelo - Automobielmanagement.nl

LeasePlan opent occasion center in Hengelo

Op 1 september opent LeasePlan Nederland de deuren van haar vierde occasion center in Hengelo.

De gloednieuwe showroom is centraal gelegen langs de A35 en biedt ruimte voor ruim 80 occasions. Naast een ruime keuze aan gebruikte auto’s, beschikt het LeasePlan Occasions Center over een onderhoudscentrum voor onderhoud en reparatie aan alle automerken.

De vestiging in Hengelo is de vierde showroom die de leasemaatschappij opent in vier jaar tijd. LeasePlan ziet de interesse voor tweedehands auto’s, ex-leaseauto’s in het bijzonder, al enige tijd toenemen. Met een jaarlijkse verkoop van zo’n 30.000 tweedehands auto’s, is LeasePlan de grootste tweedehands autoverkoper in Nederland, zo meldt het bedrijf.

Het onderhoudscentrum, Baan Automotive Hengelo, sluit zich per 1 september aan bij Bosch Car Service . De services zijn vanaf die datum beschikbaar voor alle automerken. Ook autobezitters die hun auto niet bij het Occasion Center hebben aangeschaft, kunnen hier voor onderhoud terecht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding