LeasePlan auto voor startende chauffeurs van Uber

Startende chauffeurs bij Uber kunnen via LeasePlan een voor de chauffeursdienst ‘op maat gesneden’ auto leasen. De partijen willen daarmee beginnende ondernemers met weinig startkapitaal de kans bieden om aan de slag te gaan als chauffeur.

LeasePlan auto voor startende chauffeurs van Uber

Via Uber partnerchauffeurs kunnen de chauffeurs de auto’s leasen. Ze krijgen dan een auto die geschikt is voor UberX, de ‘legale’ taxivariant waarbij in tegenstelling tot de inmiddels verboden UberPop wel een taxivergunning nodig is. Een boordcomputer en blauwe kentekenplaten, allebei wettelijke vereisten om als taxichauffeur de weg op te gaan, zit standaard in de auto’s.

De eerste 6 maanden is dit een auto uit de ‘flexpool’, een jonge occasion. Chauffeurs hoeven geen borg te betalen, kunnen hun leasecontract de eerste 6 maanden dagelijks en zonder boete opzeggen en krijgen hun auto binnen 48 uur geleverd. Na 6 maanden kan men een nieuw te bestellen auto kiezen. De geleverde auto’s zijn automaat en hebben een diesel- of benzine-hybridemotor. 

Kant-en-klaarinstappakket

De online taximarkt is een interessante markt om in te stappen voor LeasePlan, aldus Martijn Versteegen, Marketing Director. "Een betaalbare taxi bestellen via je smartphone wordt steeds normaler. Geen wonder dat veel chauffeurs het interessant vinden om bijvoorbeeld voor Uber aan de slag te gaan. Wij bieden samen met Uber nu ook startende ondernemers de kans om een UberX te rijden, via een kant-en-klaar instappakket. LeasePlan zorgt ervoor dat deze kersverse chauffeurs zorgeloos de weg op kunnen. Het enige dat ze zelf hoeven te regelen is een taxivergunning."

LeasePlan auto voor startende chauffeurs van Uber - Automobielmanagement.nl

LeasePlan auto voor startende chauffeurs van Uber

Startende chauffeurs bij Uber kunnen via LeasePlan een voor de chauffeursdienst ‘op maat gesneden’ auto leasen. De partijen willen daarmee beginnende ondernemers met weinig startkapitaal de kans bieden om aan de slag te gaan als chauffeur.

LeasePlan auto voor startende chauffeurs van Uber

Via Uber partnerchauffeurs kunnen de chauffeurs de auto’s leasen. Ze krijgen dan een auto die geschikt is voor UberX, de ‘legale’ taxivariant waarbij in tegenstelling tot de inmiddels verboden UberPop wel een taxivergunning nodig is. Een boordcomputer en blauwe kentekenplaten, allebei wettelijke vereisten om als taxichauffeur de weg op te gaan, zit standaard in de auto’s.

De eerste 6 maanden is dit een auto uit de ‘flexpool’, een jonge occasion. Chauffeurs hoeven geen borg te betalen, kunnen hun leasecontract de eerste 6 maanden dagelijks en zonder boete opzeggen en krijgen hun auto binnen 48 uur geleverd. Na 6 maanden kan men een nieuw te bestellen auto kiezen. De geleverde auto’s zijn automaat en hebben een diesel- of benzine-hybridemotor. 

Kant-en-klaarinstappakket

De online taximarkt is een interessante markt om in te stappen voor LeasePlan, aldus Martijn Versteegen, Marketing Director. "Een betaalbare taxi bestellen via je smartphone wordt steeds normaler. Geen wonder dat veel chauffeurs het interessant vinden om bijvoorbeeld voor Uber aan de slag te gaan. Wij bieden samen met Uber nu ook startende ondernemers de kans om een UberX te rijden, via een kant-en-klaar instappakket. LeasePlan zorgt ervoor dat deze kersverse chauffeurs zorgeloos de weg op kunnen. Het enige dat ze zelf hoeven te regelen is een taxivergunning."