Wagenparkbeheerders kunnen in het dashboard in één oogopslag zien waar alle auto’s in het wagenpark zich bevinden (track & trace en rittenregistratie). Daarnaast ontvangt men proactief informatie over onderhoud, boetes, schades en leasecontracten.

Ook is er inzicht in de rijstijl van de bestuurders, die met behulp van de app gemotiveerd kunnen worden zuiniger en veiliger te rijden. Voor de berijders biedt de app niet alleen inzicht in de eigen rijstijl, maar ook automatische rittenregistratie en informatie over in te plannen onderhoud, parkeerlocaties, tankstations en pechhulp onderweg. Een praktische en handige app voor alle betrokken partijen.

Het bedrijf zegt te werken aan extra mogelijkheden op het gebied van geofencing (het virtueel afbakenen van een geografisch gebied om zo bijvoorbeeld klanten realtime inzicht te geven waar hun bestelling zich bevindt) en gamification (het gebruik van spel- en wedstrijdelementen om bijvoorbeeld berijders te motiveren hun rijgedrag te verbeteren).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding