Net als de andere vestigingen van LeasePlan Occasions ligt de Zwolse showroom op een prominente locatie in de buurt van de snelweg. Dit keer op steenworp afstand van de A28 op bedrijventerrein de Vrolijkheid. De vestiging biedt ruimte aan zo’n 100 occasions. Pal naast de showroom staat een Service Center voor onderhoud en reparatie van alle automerken.

"Met de opening van de nieuwe Occasion Center in Zwolle zijn onze ex-leaseauto’s nu voor iedereen in Nederland goed bereikbaar", vertelt Erik Henstra, Managing Director van LeasePlan Nederland. "We richten ons met deze vestiging naast Zwolle en omgeving dan ook nadrukkelijk op Noord-Nederland zodat klanten de auto in het echt kunnen bewonderen."

Naast tweedehands auto’s hebben de Occasion Centers vanaf nu ook een of meerdere private leaseauto’s in de etalage. Dit aanbod wisselt en zal ook samenlopen met acties van LeasePlan in samenwerking met (retail)partners. Bezoekers van de nieuwe Occasion Center kunnen via de website een afspraak maken voor een reservering van een auto of een proefrit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding