Niels van den Hoogen, commercieel directeur bij Athlon: "We zagen in de leasesector vooral dat meerdere partijen de mobiliteitsvraag van één grote partij verzorgen. Maar steeds vaker kiezen grote bedrijven nu ook voor een strategisch partnership bij Athlon als mobiliteitsleverancier."

Athlon en BAM zien beide dat zakelijke mobiliteit verandert; het moet duurzamer, efficiënter en gebruiksvriendelijker. Arjan Damman, Manager Inkoop NPR & Business Support bij BAM: "BAM wil als bouw- en vastgoedconcern een duurzame omgeving realiseren die het leven van mensen verbetert. Daarbij wil BAM op een passende wijze voorzien in de mobiliteitsbehoeften van zowel kantoor-, als bouwplaatsmedewerkers. Het (kosten)efficiënt en doelmatig beheer van het wagenpark is daarvan een wezenlijk onderdeel."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding