VZR voorzitter Jan van Delft ziet de vernieuwde verkiezing als een grote stap voorwaarts: "Ieder jaar leren wij van de ervaringen van het voorgaande jaar. Een aantal verbeterpunten zijn de manier van benaderen van respondenten, het verhogen van een minimale respons en het toevoegen van de categorie Private Lease."

Aanscherping en uitbreiding
Namens de leasemaatschappij gaat Tevreden.nl de respondenten uitnodigen door een steekproef te nemen uit het klantenbestand van de leasemaatschappij. Hierdoor wordt selectie vooraf onmogelijk gemaakt. Daarnaast wordt ook het minimum te behalen reacties verhoogd, om zo een nog representatievere uitkomst te krijgen.

Naast de berijders worden net als vorig jaar ook de wagenparkbeheerders bevraagd. Daar worden de Private Lease rijders aan toegevoegd. Vrijwel alle leasemaatschappijen omarmen Private Lease. Vandaar dat dit als nieuwe categorie wordt opgenomen.

VZR Lease Event in december 2017
Op basis van de ingevulde onderzoeken door berijders, worden tijdens het VZR Lease Event aan het eind van dit jaar de scores van de leasemaatschappijen bekend gemaakt. Alle deelnemende leasemaatschappijen ontvangen het uitgebreide rapport "Tevredenheid Over Leasemaatschappijen", waarin de verschillende onderdelen worden toegelicht. Deze rapportage biedt een schat aan informatie. VZR en Tevreden.nl dragen op deze manier bij aan de klanttevredenheid en het verhogen van het dienstverleningsniveau binnen de leasesector en de automotive in het algemeen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding