Bundelen

Het gaat om de leasebedrijven Autolease Groningen, Lease Quality, ProfiLease, Van Mossel Leasing en V&M Leasing. Met de samenvoeging bundelen deze bedrijven hun middelen en diensten om nog verder door te kunnen groeien. Het nieuwe Van Mossel Autolease heeft een wagenpark van ruim 35.000 voertuigen. 

ICLH

Het nieuwe bedrijf valt onder International Car Lease Holding (ICLH), de leaseholding van de Van Mossel Automotive Groep. Hieronder vallen naast Van Mossel Autolease ook nog DirectLease en J&T Autolease. Het totale wagenpark van ICLH bestaat uit ruim 60.000 voertuigen.  

Over Van Mossel Automotive Groep

De Van Mossel Automotive Groep is in bijna 70 jaar tijd uitgegroeid tot een top speler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt 69 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland. Met ruim 1.400 medewerkers realiseert de groep een omzet van meer dan €1,25 miljard op jaarbasis.

De Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford en Opel. Verder exploiteert zij drie Mega Occasion Centra en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadebedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding (ICLH), met een wagenpark van zo’n 60.000 voertuigen en behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding