Noordlease verlengt samenwerking met Autorola

Afgelopen zomer is de samenwerking omtrent het organiseren van tweewekelijkse veilingen zonder minimumprijzen tussen Noordlease en Autorola verlengt.

Noordlease verlengt samenwerking met Autorola

Noordlease veilt sinds 2006 haar ex-lease auto’s bij Autorola. Op de internationale veilingen bieden Nederlandse en buitenlandse bieders tegen elkaar op. Door de opzet van de veilingen komen de geveilde auto’s altijd in het land uit waar de marktwaarde op dat moment het beste is. Buitenlandse bieders bieden exclusief btw en exclusief rest-BPM in 1 veiling tegen Nederlandse bieders die inclusief btw en rest-BPM bieden.

Bij zowel Autorola als Noordlease staan transparantie en resultaat voorop. "Met behulp van ons eigen markt informatiesysteem Indicata, weet ons sales team nog nauwkeuriger welke auto in welke regio het meeste waard is en waar kopers geactiveerd moeten worden", vertelt Zijad Halilovic, Business Development Manager bij Autorola. "Naast onze systemen die klik, bied en koopgedrag analyseren, vinden wij persoonlijk contact met de kopers zeer belangrijk. Hier wordt veel aandacht aan besteed door iedere medewerker bij Autorola. Mensen doen zaken met mensen en niet met systemen. De systemen zijn het middel om makkelijker en nog efficiënter zaken te doen. Vanuit het persoonlijk contact met onze kopers komen vaak weer nieuwe ideeën naar voren hoe de systemen het nog makkelijker kan maken voor ze om zaken te doen".

Noordlease verlengt samenwerking met Autorola - Automobielmanagement.nl

Noordlease verlengt samenwerking met Autorola

Afgelopen zomer is de samenwerking omtrent het organiseren van tweewekelijkse veilingen zonder minimumprijzen tussen Noordlease en Autorola verlengt.

Noordlease verlengt samenwerking met Autorola

Noordlease veilt sinds 2006 haar ex-lease auto’s bij Autorola. Op de internationale veilingen bieden Nederlandse en buitenlandse bieders tegen elkaar op. Door de opzet van de veilingen komen de geveilde auto’s altijd in het land uit waar de marktwaarde op dat moment het beste is. Buitenlandse bieders bieden exclusief btw en exclusief rest-BPM in 1 veiling tegen Nederlandse bieders die inclusief btw en rest-BPM bieden.

Bij zowel Autorola als Noordlease staan transparantie en resultaat voorop. "Met behulp van ons eigen markt informatiesysteem Indicata, weet ons sales team nog nauwkeuriger welke auto in welke regio het meeste waard is en waar kopers geactiveerd moeten worden", vertelt Zijad Halilovic, Business Development Manager bij Autorola. "Naast onze systemen die klik, bied en koopgedrag analyseren, vinden wij persoonlijk contact met de kopers zeer belangrijk. Hier wordt veel aandacht aan besteed door iedere medewerker bij Autorola. Mensen doen zaken met mensen en niet met systemen. De systemen zijn het middel om makkelijker en nog efficiënter zaken te doen. Vanuit het persoonlijk contact met onze kopers komen vaak weer nieuwe ideeën naar voren hoe de systemen het nog makkelijker kan maken voor ze om zaken te doen".