LeasePlan schakelt Richard Hammond (Top Gear) in (filmpje)

LeasePlan heeft Richard Hammond van Top Gear en tegenwoordig The Grand Tour ingeschakeld voor een wereldwijde marketingcampagne voor haar rol als ‘leverancier’ van de toekomstige mobiliteit onder de slogan ‘Any car, Anytime, Anywhere’. Centraal staat een drie minuten durend ‘missiefilmpje’ met Hammond in de hoofdrol.

CEO Tex Gunning: ‘’Wij leveren al 50 jaar auto’s-as-a-service dus hebben een uitstekende positie om ‘Any car, anytime, anywhere’ waar te maken. Ik ben daarom ontzettend blij dat we samen met Richard Hammond deze campagne kunnen lanceren die onze aspiratie onderstreept om het nieuwste op het gebied van mobiliteit te kunnen bieden.”

Strategie 

In dat kader komt LeasePlan ook met een ‘digital power’ strategie die de onderneming verder van de analoge in de digitale wereld moet leiden. ‘’Die toenemende digitale capaciteit maakt het ook mogelijk om een hele nieuwe direct-to-consumer benadering te scheppen voor de 300.000 auto’s die jaarlijks worden geretourneerd,” zegt Gunning daarover.  

Bekijk onderstaand het filmpje. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

LeasePlan schakelt Richard Hammond (Top Gear) in (filmpje) - Automobielmanagement.nl

LeasePlan schakelt Richard Hammond (Top Gear) in (filmpje)

LeasePlan heeft Richard Hammond van Top Gear en tegenwoordig The Grand Tour ingeschakeld voor een wereldwijde marketingcampagne voor haar rol als ‘leverancier’ van de toekomstige mobiliteit onder de slogan ‘Any car, Anytime, Anywhere’. Centraal staat een drie minuten durend ‘missiefilmpje’ met Hammond in de hoofdrol.

CEO Tex Gunning: ‘’Wij leveren al 50 jaar auto’s-as-a-service dus hebben een uitstekende positie om ‘Any car, anytime, anywhere’ waar te maken. Ik ben daarom ontzettend blij dat we samen met Richard Hammond deze campagne kunnen lanceren die onze aspiratie onderstreept om het nieuwste op het gebied van mobiliteit te kunnen bieden.”

Strategie 

In dat kader komt LeasePlan ook met een ‘digital power’ strategie die de onderneming verder van de analoge in de digitale wereld moet leiden. ‘’Die toenemende digitale capaciteit maakt het ook mogelijk om een hele nieuwe direct-to-consumer benadering te scheppen voor de 300.000 auto’s die jaarlijks worden geretourneerd,” zegt Gunning daarover.  

Bekijk onderstaand het filmpje. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding