Mobility Service Nederland komt met apart EV-label

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland is gestart met een nieuw online label gericht op het leasen van elektrische auto’s: Mobility Service Electric (MSE).

Dit bedrijf heeft als doelstelling om EV-leider in Nederland te worden, en een voorlopersrol te vervullen op het gebied van elektrische mobiliteit.

Algemeen directeur Paul Harms vertelt: "Nu elektrische auto’s steeds goedkoper worden, de actieradius van elektrische auto’s steeds beter wordt en we kunnen spreken van een hele goede laadinfrastructuur in Nederland, gecombineerd met een overheid die de zakelijke rijder fiscaal stimuleert en een toename in het aanbod van elektrische auto’s, is het moment daar voor de doorbraak van elektrisch rijden".

Met Mobility Service Electric gaat de leasemaatschappij verder dan alleen het leasen van elektrische auto’s. De organisatie positioneert zich nadrukkelijk als expert op het gebied van elektrische mobiliteit. Het neerzetten van een apart label past hierbij. Op de website van het bedrijf staat een keuzehulp, waarbij door het beantwoorden van enkele vragen, de meest geschikte elektrische auto’s worden weergegeven.

Elektrische auto’s kunnen met elkaar worden vergeleken op actieradius, op laadtijd, op levertijd en op leasetarief. Websitebezoekers kunnen online hun elektrische auto samenstellen en zien meteen de leasetermijnen in beeld. Het aanbod van elektrische auto’s zal in 2018 verder worden uitgebreid.

Doordat alle medewerkers van Mobility Service Nederland in een auto met een stekker rijden, kunnen zij worden gezien als ervaringsdeskundigen. Vanuit praktijkervaringen kan de klant ‘optimaal worden geadviseerd’, aldus het persbericht.

Mobility Service Nederland B.V. is een bank- en dealeronafhankelijke leasemaatschappij, gevestigd in Groningen Airport Eelde. 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mobility Service Nederland komt met apart EV-label - Automobielmanagement.nl

Mobility Service Nederland komt met apart EV-label

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland is gestart met een nieuw online label gericht op het leasen van elektrische auto’s: Mobility Service Electric (MSE).

Dit bedrijf heeft als doelstelling om EV-leider in Nederland te worden, en een voorlopersrol te vervullen op het gebied van elektrische mobiliteit.

Algemeen directeur Paul Harms vertelt: "Nu elektrische auto’s steeds goedkoper worden, de actieradius van elektrische auto’s steeds beter wordt en we kunnen spreken van een hele goede laadinfrastructuur in Nederland, gecombineerd met een overheid die de zakelijke rijder fiscaal stimuleert en een toename in het aanbod van elektrische auto’s, is het moment daar voor de doorbraak van elektrisch rijden".

Met Mobility Service Electric gaat de leasemaatschappij verder dan alleen het leasen van elektrische auto’s. De organisatie positioneert zich nadrukkelijk als expert op het gebied van elektrische mobiliteit. Het neerzetten van een apart label past hierbij. Op de website van het bedrijf staat een keuzehulp, waarbij door het beantwoorden van enkele vragen, de meest geschikte elektrische auto’s worden weergegeven.

Elektrische auto’s kunnen met elkaar worden vergeleken op actieradius, op laadtijd, op levertijd en op leasetarief. Websitebezoekers kunnen online hun elektrische auto samenstellen en zien meteen de leasetermijnen in beeld. Het aanbod van elektrische auto’s zal in 2018 verder worden uitgebreid.

Doordat alle medewerkers van Mobility Service Nederland in een auto met een stekker rijden, kunnen zij worden gezien als ervaringsdeskundigen. Vanuit praktijkervaringen kan de klant ‘optimaal worden geadviseerd’, aldus het persbericht.

Mobility Service Nederland B.V. is een bank- en dealeronafhankelijke leasemaatschappij, gevestigd in Groningen Airport Eelde. 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding