International Car Lease Holding neemt Lease Performance over

International Car Lease Holding, eigendom van de heren Berkhof (Van Mossel Automotive Groep) en Mandemakers (Mandemakers Groep), heeft autoleasebedrijf Lease Performance overgenomen.

Door deze overname breidt International Car Lease Holding, bestaande uit DirectLease, J&T Autolease en Van Mossel Autolease haar vloot uit tot ruim 60.000 voertuigen. Na de overname zullen alle medewerkers in dienst blijven.

De overname van Lease Performance heeft plaatsgevonden per 1 december 2017. Lease Performance zal in de loop van 2018 verdergaan onder de naam Van Mossel Autolease Amsterdam. Zij zullen vanuit de huidige locatie de werkzaamheden voortzetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

International Car Lease Holding neemt Lease Performance over - Automobielmanagement.nl

International Car Lease Holding neemt Lease Performance over

International Car Lease Holding, eigendom van de heren Berkhof (Van Mossel Automotive Groep) en Mandemakers (Mandemakers Groep), heeft autoleasebedrijf Lease Performance overgenomen.

Door deze overname breidt International Car Lease Holding, bestaande uit DirectLease, J&T Autolease en Van Mossel Autolease haar vloot uit tot ruim 60.000 voertuigen. Na de overname zullen alle medewerkers in dienst blijven.

De overname van Lease Performance heeft plaatsgevonden per 1 december 2017. Lease Performance zal in de loop van 2018 verdergaan onder de naam Van Mossel Autolease Amsterdam. Zij zullen vanuit de huidige locatie de werkzaamheden voortzetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding