Vooral voor die laatste categorie wordt op de vrijdagochtend ook een congres georganiseerd met onderwerpen als autobelastingen, bijtelling, autoregelingen en leasing. ‘s Middags gaat het vooral om de individuele zakelijke rijder. Thema’s als veiligheid, comfort, stijl, duurzaamheid en elektrisch rijden staan daarbij op het menu; stuk voor stuk speerpunten bij de keuze voor een nieuwe auto. Op zaterdag zijn de ogen gericht op zakelijke rijders en hun familie. Op het buitenterrein exposeren automerken twee dagen lang hun allernieuwste modellen die ook getest kunnen worden.

De ProMedia Group is onder andere bekend van de Lesauto Testdag voor rijscholen. Dat concept wordt nu uitgerold naar de zakelijke markt, zegt Joan Blaas, directeur van ProMedia Group. "Samen met de VZR willen wij bezoekers inzicht geven in de wereld van zakelijk rijden én een platform bieden om partijen met elkaar in contact te brengen."

VZR voorzitter Jan van Delft verwacht dat de testdag een jaarlijkse traditie wordt. Het moet zelfs het gemis van de AutoRAI vergeten. "Wij bieden onze bestaande en nieuwe leden de mogelijkheid om zich op één dag en op één plaats breed, compleet en gemakkelijk te laten informeren over hun nieuwe zakenauto. Ze hoeven niet meer de tijdrovende gang langs vele showrooms te maken. Ook is er volop informatie over leasing, autoregelingen en fiscaliteiten."

Bron: TrendsinAutoleasing

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding