Gezocht: Mobiliteitsmanager van het jaar 2018!

De inschrijving voor de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar is geopend. Deze vakprijs, voor en door vakgenoten, wordt tijdens het event Fleet Mobility Live (voorheen het Fleetmanagement event), op 29 mei 2018 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam uitgereikt.

Het is mogelijk om een vakgenoot of relatie te nomineren. Ook kunnen mensen zichzelf aanmelden. De kandidaat moet zich hebben onderscheiden; heeft bijvoorbeeld een modern flexibel mobiliteitsbeleid ontwikkeld en geïmplementeerd, een kosten- en CO2 reductie gerealiseerd of succesvol de laatste (technologische) innovaties ingepast. 

Finalisten 2017

Arjen Juurlink (Friesland Campina) ontving vorig jaar op 23 mei de award uit handen van zijn voorgangster Miranda Koning (Ymere). De jury roemde de integrale mobiliteitsaanpak die Juurlink kiest bij Friesland Campina. Arjen Juurlink was één van de drie finalisten naast Coen Krol (Accenture) en Henk Zoomers (PGGM). Juurlink is toegetreden tot de jury en zal dit jaar mede bepalen wie zijn opvolger gaat worden.

De jury bestaat verder uit Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF), Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo). 

Aanmelden of nomineren?

Via de website mobiliteitsmanageraward.nl kunt u uzelf aanmelden of nomineren. Aanmelden kost slechts enkele minuten tijd via het nominatieformulier. De sluitingsdatum is vrijdag 2 maart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Gezocht: Mobiliteitsmanager van het jaar 2018! - Automobielmanagement.nl

Gezocht: Mobiliteitsmanager van het jaar 2018!

De inschrijving voor de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar is geopend. Deze vakprijs, voor en door vakgenoten, wordt tijdens het event Fleet Mobility Live (voorheen het Fleetmanagement event), op 29 mei 2018 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam uitgereikt.

Het is mogelijk om een vakgenoot of relatie te nomineren. Ook kunnen mensen zichzelf aanmelden. De kandidaat moet zich hebben onderscheiden; heeft bijvoorbeeld een modern flexibel mobiliteitsbeleid ontwikkeld en geïmplementeerd, een kosten- en CO2 reductie gerealiseerd of succesvol de laatste (technologische) innovaties ingepast. 

Finalisten 2017

Arjen Juurlink (Friesland Campina) ontving vorig jaar op 23 mei de award uit handen van zijn voorgangster Miranda Koning (Ymere). De jury roemde de integrale mobiliteitsaanpak die Juurlink kiest bij Friesland Campina. Arjen Juurlink was één van de drie finalisten naast Coen Krol (Accenture) en Henk Zoomers (PGGM). Juurlink is toegetreden tot de jury en zal dit jaar mede bepalen wie zijn opvolger gaat worden.

De jury bestaat verder uit Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF), Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo). 

Aanmelden of nomineren?

Via de website mobiliteitsmanageraward.nl kunt u uzelf aanmelden of nomineren. Aanmelden kost slechts enkele minuten tijd via het nominatieformulier. De sluitingsdatum is vrijdag 2 maart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding