Leasys is al actief in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Groot-Britannië en België. In Nederland gaat het zich vooral richten op het midden- en kleinbedrijf en particulieren met private lease.

Leasys Nederland neemt de lease-activiteiten over van FCA Capital Nederland, óók een dochteronderneming van FCA Bank. Luc Griffioen, voormalig manager Lease bij FCA Capital Nederland, wordt algemeen directeur. Leasys is in 2001 gelanceerd in Italië en behoort daar tot de grotere leasemaatschappijen van het land.

Later dit jaar belooft de leasemaatschappij het portaal ‘MyLeasys’ te openen. Dit moet fleetmanagers helpen hun wagenpark te beheren waarbij er ook telematica-oplossingen worden geboden en de Leasys App voor berijders wordt geïntegreerd.

Leasys is in 2001 gelanceerd in Italië en behoort tot de grotere leasemaatschappijen van het land. Het productaanbod bestaat uit onder meer Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo en Jeep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding