Fleet Support Groep overgenomen door AutoBinck

De Smart Mobility divisie van AutoBinck heeft vorige week Fleet Support Groep B.V. overgenomen. Tot deze groep behoren de bedrijven Fleet Support en YOR24.

Fleet Support is meer dan 25 jaar geleden gestart en heeft zich ontwikkeld tot de marktleider op het gebied van (lease)wagenparkbeheer. Net als AutoBinck signaleert Fleet Support een aantal nieuwe trends: werknemers die steeds vaker zelf willen kiezen hoe ze naar het werk komen of klanten bezoeken. En ook wat ze daaraan willen besteden. Werkgevers hebben te maken met een flexibiliserende arbeidsmarkt, veranderende wensen van medewerkers en de wens tot verduurzaming. Om hierop in te spelen heeft Fleet Support Groep het mobiliteitsplatform YOR24 opgezet.  

Radiuz en YOR24

Als onderdeel van AutoBinck Smart Mobility is Radiuz al actief met het verschaffen van toegang tot alle mogelijke vormen van mobiliteit en gerelateerde diensten.
Het online platform YOR24 is hieraan in hoge mate complementair. Mobiliteitsmanagers, HR-managers, financieel managers en medewerkers hebben via YOR24 permanent online toegang tot de meest gedetailleerde mobiliteitsinformatie. Werknemers kunnen er hun zakelijke mobiliteit plannen, registreren, declareren en budgetteren. Ze kunnen kiezen uit de meest uiteenlopende vormen van mobiliteit, van openbaar vervoer tot tanken en parkeren op basis van betalen naar gebruik. Door de koppeling met Radiuz is nu ook de toegang tot deze diensten eenvoudig te realiseren.

Mobility service provider

De overname van Fleet Support is een volgende stap in de transformatie van AutoBinck naar een integrale mobility service provider.
Tot de Smart Mobility divisie van AutoBinck horen naast Radiuz, YOR24 en Fleet Support ook Moove (op telematica gebaseerde oplossingen voor fleets), Bynco (online retail & remarketing) en de deelnemingen in SnappCar en Zelfstroom.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fleet Support Groep overgenomen door AutoBinck - Automobielmanagement.nl

Fleet Support Groep overgenomen door AutoBinck

De Smart Mobility divisie van AutoBinck heeft vorige week Fleet Support Groep B.V. overgenomen. Tot deze groep behoren de bedrijven Fleet Support en YOR24.

Fleet Support is meer dan 25 jaar geleden gestart en heeft zich ontwikkeld tot de marktleider op het gebied van (lease)wagenparkbeheer. Net als AutoBinck signaleert Fleet Support een aantal nieuwe trends: werknemers die steeds vaker zelf willen kiezen hoe ze naar het werk komen of klanten bezoeken. En ook wat ze daaraan willen besteden. Werkgevers hebben te maken met een flexibiliserende arbeidsmarkt, veranderende wensen van medewerkers en de wens tot verduurzaming. Om hierop in te spelen heeft Fleet Support Groep het mobiliteitsplatform YOR24 opgezet.  

Radiuz en YOR24

Als onderdeel van AutoBinck Smart Mobility is Radiuz al actief met het verschaffen van toegang tot alle mogelijke vormen van mobiliteit en gerelateerde diensten.
Het online platform YOR24 is hieraan in hoge mate complementair. Mobiliteitsmanagers, HR-managers, financieel managers en medewerkers hebben via YOR24 permanent online toegang tot de meest gedetailleerde mobiliteitsinformatie. Werknemers kunnen er hun zakelijke mobiliteit plannen, registreren, declareren en budgetteren. Ze kunnen kiezen uit de meest uiteenlopende vormen van mobiliteit, van openbaar vervoer tot tanken en parkeren op basis van betalen naar gebruik. Door de koppeling met Radiuz is nu ook de toegang tot deze diensten eenvoudig te realiseren.

Mobility service provider

De overname van Fleet Support is een volgende stap in de transformatie van AutoBinck naar een integrale mobility service provider.
Tot de Smart Mobility divisie van AutoBinck horen naast Radiuz, YOR24 en Fleet Support ook Moove (op telematica gebaseerde oplossingen voor fleets), Bynco (online retail & remarketing) en de deelnemingen in SnappCar en Zelfstroom.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding