Patrick Roozeman, directeur van MTc, is blij dat zijn bedrijf Terberg Leasing voor langere tijd aan zich heeft kunnen binden. "Wij zijn er trots op dat dit geen partnership in woord betreft, maar een concrete samenwerking met doelstellingen in de vorm van een meerjarenovereenkomst. Wij geloven dat deze samenwerking en de pilot met MoveMove hun positie verder zal versterken."

"De kijk op mobiliteit van MTc spreekt ons als leasemaatschappij enorm aan," vertelt Terberg-CEO Rogier van Ewijk. "In deze tijd draait het niet alleen meer om die tankbeurt. Ondernemers en particulieren zoeken vooral gemak en flexibiliteit. MTc biedt diensten en producten die aansluiten bij onze wensen. Daarnaast zetten wij met MoveMove een grote stap naar flexibele mobiliteit voor private lease klanten."

De pilot met MoveMove richt zich op de mobiliteitsbehoefte van de zakelijke professional. Het product, gelanceerd in februari 2018, biedt niet alleen flexibiliteit in reizen maar ook in abonnementsvorm.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding