Arval sluit met XXImo internationaal partnership

Arval gaat de mobiliteitskaart van XXImo inzetten voor haar klanten. Daarvoor is een digitaal platform ontwikkeld voor onder andere het plannen en betalen van diverse mobiliteitsdiensten. Nederland en België bijten de spits af met de Arval Mobility Card, andere Europese landen volgen later.

Arval sluit met XXImo internationaal partnership

Met de introductie van de mobiliteitskaart wil de leasemaatschappij samen met XXImo een nieuwe stap zetten in de transitie naar een integraal mobiliteitsbeleid bij haar klanten. Reizen met het openbaar vervoer, een taxi, deelwagen en -fiets en de hogesnelheidstrein moet hiermee toegankelijker worden. De kaart geeft bovendien toegang tot een sterk groeiend oplaadlocatienetwerk voor elektrische auto’s in negen Europese landen.

"Wie een aantrekkelijke werkgever wil zijn, biedt zijn medewerkers keuzevrijheid", stelt Liam Donnelly, algemeen directeur van Arval Nederland. "De innovaties van XXImo zorgen ervoor dat in Nederland en België ons bestaande mobiliteitsplatform Arval Mobility Link nog completer wordt en bedrijven daarmee hun medewerkers nog meer keuzevrijheid bieden."

Patrick Bunnik, CEO van XXImo, benadrukt dat de XXImo-kaart Arval één oplossing biedt waarmee het zijn zakelijke mobiliteit kan plannen, betalen én administratief verwerken. "Arval-klanten stellen voor alle medewerkers persoonlijk in welke van de vele beschikbare vervoersmodi ze mogen gebruiken, en tot welk bedrag. Dat gebeurt volledig digitaal. Gedaan dus met die stroom van bonnetjes en declaraties."

Arval sluit met XXImo internationaal partnership - Automobielmanagement.nl

Arval sluit met XXImo internationaal partnership

Arval gaat de mobiliteitskaart van XXImo inzetten voor haar klanten. Daarvoor is een digitaal platform ontwikkeld voor onder andere het plannen en betalen van diverse mobiliteitsdiensten. Nederland en België bijten de spits af met de Arval Mobility Card, andere Europese landen volgen later.

Arval sluit met XXImo internationaal partnership

Met de introductie van de mobiliteitskaart wil de leasemaatschappij samen met XXImo een nieuwe stap zetten in de transitie naar een integraal mobiliteitsbeleid bij haar klanten. Reizen met het openbaar vervoer, een taxi, deelwagen en -fiets en de hogesnelheidstrein moet hiermee toegankelijker worden. De kaart geeft bovendien toegang tot een sterk groeiend oplaadlocatienetwerk voor elektrische auto’s in negen Europese landen.

"Wie een aantrekkelijke werkgever wil zijn, biedt zijn medewerkers keuzevrijheid", stelt Liam Donnelly, algemeen directeur van Arval Nederland. "De innovaties van XXImo zorgen ervoor dat in Nederland en België ons bestaande mobiliteitsplatform Arval Mobility Link nog completer wordt en bedrijven daarmee hun medewerkers nog meer keuzevrijheid bieden."

Patrick Bunnik, CEO van XXImo, benadrukt dat de XXImo-kaart Arval één oplossing biedt waarmee het zijn zakelijke mobiliteit kan plannen, betalen én administratief verwerken. "Arval-klanten stellen voor alle medewerkers persoonlijk in welke van de vele beschikbare vervoersmodi ze mogen gebruiken, en tot welk bedrag. Dat gebeurt volledig digitaal. Gedaan dus met die stroom van bonnetjes en declaraties."