Mobility Service Nederland stapt in shortlease elektrische auto’s

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland is eind vorig jaar gestart met een apart label voor volledig elektrische auto’s; vanaf nu kan dat ook in een shortleaseconstructie. Bij het leasebedrijf is momenteel 25% van de nieuw bestelde auto’s een 100% elektrische auto.

Shortlease was altijd al een belangrijke pijler van het leasebedrijf uit het noorden des lands. Nu begint het, naar zeggen als eerste leasemaatschappij van Nederland, met het aanbieden van shortlease voor elektrische auto’s. "Op de website van Mobility Service Electric kunnen alle beschikbare elektrische auto’s in Nederland volledig worden geconfigureerd en kunnen de maandelijkse leasetermijnen meteen worden berekend. Ook de shortleasetarieven zijn direct te berekenen en aansluitend kan de elektrische auto worden besteld", aldus Hilda Boerma, namens de leasemaatschappij verantwoordelijk voor het nieuwe label.

Maar Boerma ziet wel dat levertijden van elektrische auto’s ontzettend zijn opgelopen. "Wil je dit jaar nog in een 100% elektrische auto rijden, dan wordt dat in de meeste gevallen lastig. In Noorwegen is de gemiddelde wachttijd voor een nieuwe elektrische auto al opgelopen tot ruim een jaar, tweedehands halen elektrische auto’s de showroom niet eens. Het lijkt alsof Nederland deze tendens volgt. Gelukkig hebben wij hier in een vroeg stadium op ingespeeld door te zorgen voor voldoende voorraad."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mobility Service Nederland stapt in shortlease elektrische auto’s - Automobielmanagement.nl

Mobility Service Nederland stapt in shortlease elektrische auto’s

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland is eind vorig jaar gestart met een apart label voor volledig elektrische auto’s; vanaf nu kan dat ook in een shortleaseconstructie. Bij het leasebedrijf is momenteel 25% van de nieuw bestelde auto’s een 100% elektrische auto.

Shortlease was altijd al een belangrijke pijler van het leasebedrijf uit het noorden des lands. Nu begint het, naar zeggen als eerste leasemaatschappij van Nederland, met het aanbieden van shortlease voor elektrische auto’s. "Op de website van Mobility Service Electric kunnen alle beschikbare elektrische auto’s in Nederland volledig worden geconfigureerd en kunnen de maandelijkse leasetermijnen meteen worden berekend. Ook de shortleasetarieven zijn direct te berekenen en aansluitend kan de elektrische auto worden besteld", aldus Hilda Boerma, namens de leasemaatschappij verantwoordelijk voor het nieuwe label.

Maar Boerma ziet wel dat levertijden van elektrische auto’s ontzettend zijn opgelopen. "Wil je dit jaar nog in een 100% elektrische auto rijden, dan wordt dat in de meeste gevallen lastig. In Noorwegen is de gemiddelde wachttijd voor een nieuwe elektrische auto al opgelopen tot ruim een jaar, tweedehands halen elektrische auto’s de showroom niet eens. Het lijkt alsof Nederland deze tendens volgt. Gelukkig hebben wij hier in een vroeg stadium op ingespeeld door te zorgen voor voldoende voorraad."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding