Strix en Auto Lease Company worden Hiltermann Lease

Hiltermann Lease wordt de nieuwe naam van Strix Lease Service en Auto Lease Company. Ook de equipmenttak The Lease Factory gaat onder die naam verder, al blijft het een zelfstandige entiteit. “Met één nieuwe sterke naam verwachten we krachtiger in de markt te kunnen opereren”, aldus algemeen directeur Michel Akerboom.

Strix en Auto Lease Company worden Hiltermann Lease

Beide bedrijven opereerden al sinds 2014 onder de vlag van de holding Hiltermann Lease Groep, waaronder ook de equipmenttak The Lease Factory valt. Afgelopen oktober werd de verdere integratie van Strix en Auto Lease Company al aangekondigd, vanaf vandaag opereren ze onder één naam.
Een belangrijke reden om de werkmaatschappijen samen te voegen, is de toenemende vraag van klanten naar een gemengde leaseportefeuille, stelt het bedrijf. Strix Lease Service richt zich van oudsher op operational lease, terwijl Auto Lease Company een sterke positie inneemt in de (indirecte) verkoop van financial lease.

"Onze kracht is dat wij bij iedere leasevraag de juiste oplossing kunnen bieden. Onze bestaande klanten weten en waarderen dit, maar naar buiten toe was dit minder duidelijk. Met één nieuwe sterke naam verwachten we krachtiger in de markt te kunnen opereren", aldus algemeen directeur Michel Akerboom.
Door ook The Lease Factory onder de nieuwe naam te laten werken, wil Hiltermann Lease zich bovendien sterker profileren als dé bank- en merkonafhankelijke lease- en financieringsmaatschappij voor MKB Nederland. Akerboom: "Vandaar ook onze nieuwe slogan ‘Mobiliteit en bedrijfsmiddelen voor ondernemend Nederland’. Wij willen nadrukkelijk op iedere financieringsvraag in kunnen spelen, ongeacht het object."

Hiltermann Lease Groep beheert momenteel ruim 26.000 contracten en heeft de ambitie om door te groeien naar 35.000 in 2020.

Strix en Auto Lease Company worden Hiltermann Lease - Automobielmanagement.nl

Strix en Auto Lease Company worden Hiltermann Lease

Hiltermann Lease wordt de nieuwe naam van Strix Lease Service en Auto Lease Company. Ook de equipmenttak The Lease Factory gaat onder die naam verder, al blijft het een zelfstandige entiteit. “Met één nieuwe sterke naam verwachten we krachtiger in de markt te kunnen opereren”, aldus algemeen directeur Michel Akerboom.

Strix en Auto Lease Company worden Hiltermann Lease

Beide bedrijven opereerden al sinds 2014 onder de vlag van de holding Hiltermann Lease Groep, waaronder ook de equipmenttak The Lease Factory valt. Afgelopen oktober werd de verdere integratie van Strix en Auto Lease Company al aangekondigd, vanaf vandaag opereren ze onder één naam.
Een belangrijke reden om de werkmaatschappijen samen te voegen, is de toenemende vraag van klanten naar een gemengde leaseportefeuille, stelt het bedrijf. Strix Lease Service richt zich van oudsher op operational lease, terwijl Auto Lease Company een sterke positie inneemt in de (indirecte) verkoop van financial lease.

"Onze kracht is dat wij bij iedere leasevraag de juiste oplossing kunnen bieden. Onze bestaande klanten weten en waarderen dit, maar naar buiten toe was dit minder duidelijk. Met één nieuwe sterke naam verwachten we krachtiger in de markt te kunnen opereren", aldus algemeen directeur Michel Akerboom.
Door ook The Lease Factory onder de nieuwe naam te laten werken, wil Hiltermann Lease zich bovendien sterker profileren als dé bank- en merkonafhankelijke lease- en financieringsmaatschappij voor MKB Nederland. Akerboom: "Vandaar ook onze nieuwe slogan ‘Mobiliteit en bedrijfsmiddelen voor ondernemend Nederland’. Wij willen nadrukkelijk op iedere financieringsvraag in kunnen spelen, ongeacht het object."

Hiltermann Lease Groep beheert momenteel ruim 26.000 contracten en heeft de ambitie om door te groeien naar 35.000 in 2020.