En daarom vindt men nu het juiste moment om een private lease oplossing voor particuliere rijders te introduceren. Dat doet het bedrijf samen met LeasePlan. Een klant die gebruik maakt van James private lease gaat een overeenkomst aan met deze leasemaatschappij. Voor onderhoud en reparatie kan de klant terecht bij James.

Een nieuwe Peugeot 108 vanaf € 194,-

Klanten kunnen kiezen voor een nieuwe Peugeot 108 vanaf € 194,- per maand, met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar of een nieuwe Peugeot 208 voor € 274,- per maand, met eveneens een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De gebruiker betaalt één maandelijks bedrag waarbij álle kosten, met uitzondering van de brandstof, zijn inbegrepen. In de loop van het jaar worden er meer modellen aan het aanbod toegevoegd worden.

Denis van Altena, directeur James Autoservice: "We hadden al aangekondigd dat James zich ook meer wil gaan richten op de particuliere markt. Natuurlijk mag private lease dan niet ontbreken aan het pakket van diensten waarvoor je bij ons terecht kunt."