Nationaal Zakenauto Onderzoek 2018 draait warm

Hoe trouw zijn zakelijke rijders gebleven aan hun merk? Drijven de verwachtingen tussen berijders en wagenparkbeheerder in 2018 nog verder uit elkaar – of groeien ze juist weer naar elkaar toe?

Nu nog een vraag, straks een weet. En natuurlijk draaien de spotlights naar dé zakenauto van 2018. Zowel de resultaten als de zakenauto van 2018 worden bekend gemaakt tijdens het Driving Business Event 26 september aanstaande. 

Op dit moment is het Nationaal Zakenauto Onderzoek (NZO) 2018 in volle gang. En we kunnen het u nu al verklappen: de respons was nog nooit zo groot. Het Nationaal Zakenauto Onderzoek is een initiatief van Automobiel Management, RDC en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). VMS | Insight voert dit onderzoek – dat de wensen en eisen van zakelijke rijders en hun werkgevers peilt – jaarlijks in opdracht van deze partners uit.

Nationaal Zakenauto Onderzoek 2018 draait warm - Automobielmanagement.nl

Nationaal Zakenauto Onderzoek 2018 draait warm

Hoe trouw zijn zakelijke rijders gebleven aan hun merk? Drijven de verwachtingen tussen berijders en wagenparkbeheerder in 2018 nog verder uit elkaar – of groeien ze juist weer naar elkaar toe?

Nu nog een vraag, straks een weet. En natuurlijk draaien de spotlights naar dé zakenauto van 2018. Zowel de resultaten als de zakenauto van 2018 worden bekend gemaakt tijdens het Driving Business Event 26 september aanstaande. 

Op dit moment is het Nationaal Zakenauto Onderzoek (NZO) 2018 in volle gang. En we kunnen het u nu al verklappen: de respons was nog nooit zo groot. Het Nationaal Zakenauto Onderzoek is een initiatief van Automobiel Management, RDC en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). VMS | Insight voert dit onderzoek – dat de wensen en eisen van zakelijke rijders en hun werkgevers peilt – jaarlijks in opdracht van deze partners uit.