ALD Automotive sponsort Nuon Solar Team

De komende twee jaar ondersteunt ALD het Nuon Solar Team van de TU Delft. De samenwerking is gericht op twee races waar het Nuon Solar Team aan gaat deelnemen: de World Solar Challenge 2019 (Australië) en de Solar Challenge van 2020.

ald

Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Director bij ALD Automotive: "Als sponsor ondersteunen we het Nuon Solar Team door een Opel Vivaro teambus beschikbaar te stellen. Daarnaast zullen we actief verslag doen tijdens de races. Met deze samenwerking kunnen we kennis uitwisselen en meer aandacht vragen voor alternatieve brandstoffen zoals zonne-energie, zowel bij het brede publiek als binnen de mobiliteitssector."

Het Nuon Solar Team bestaat uit tien studenten van de TU Delft. Het team heeft één doel: de slimste zonneauto ter wereld maken. Dat doen ze goed, in 2017 kwamen de Delftenaren bij de World Solar Challenge na vijf dagen als eerste over de finish in Adelaide. Het was de zevende keer dat ze wereldkampioen zonneracen werden.

ALD Automotive sponsort Nuon Solar Team - Automobielmanagement.nl

ALD Automotive sponsort Nuon Solar Team

De komende twee jaar ondersteunt ALD het Nuon Solar Team van de TU Delft. De samenwerking is gericht op twee races waar het Nuon Solar Team aan gaat deelnemen: de World Solar Challenge 2019 (Australië) en de Solar Challenge van 2020.

ald

Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Director bij ALD Automotive: "Als sponsor ondersteunen we het Nuon Solar Team door een Opel Vivaro teambus beschikbaar te stellen. Daarnaast zullen we actief verslag doen tijdens de races. Met deze samenwerking kunnen we kennis uitwisselen en meer aandacht vragen voor alternatieve brandstoffen zoals zonne-energie, zowel bij het brede publiek als binnen de mobiliteitssector."

Het Nuon Solar Team bestaat uit tien studenten van de TU Delft. Het team heeft één doel: de slimste zonneauto ter wereld maken. Dat doen ze goed, in 2017 kwamen de Delftenaren bij de World Solar Challenge na vijf dagen als eerste over de finish in Adelaide. Het was de zevende keer dat ze wereldkampioen zonneracen werden.