Autolease Midden Nederland lanceert ALMN Voorraadlease

Autolease Midden Nederland (ALMN) heeft vorige week het nieuwe portal ALMN Voorraadlease gelanceerd. Hiermee biedt ALMN consumenten en bedrijven de mogelijkheid om online uit voorraad een nieuwe of jong gebruikte auto te leasen.

almn

"Dat consumenten en zakelijke rijders zich bij het leasen van een auto volledig online oriënteren is geen verrassing. En dat zij steeds hogere eisen aan deze online oriëntatie stellen is ook bekend. Voorheen hadden wij een statische website. Met de uitbreiding van ALMN Voorraadlease zijn we actueel en voorzien we beter in de behoefte van de (potentiële) leaserijder", zegt directeur Maarten Bruinsma van Autolease Midden Nederland.

Op elk moment van de dag kan men door een voorraad van auto’s speuren naar een leaseauto. Op de website worden 200+ auto’s van meerdere merken, segmenten, uitrustingsniveaus en van jong gebruikt tot nieuw aangeboden. Eenmaal uitgekomen bij de ideale leaseauto dient de bezoeker alleen nog te kiezen hoe hij/zij de auto wil leasen, met een keuze uit zakelijke lease (full operational of financial lease) en particuliere lease.

Autolease Midden Nederland lanceert ALMN Voorraadlease - Automobielmanagement.nl

Autolease Midden Nederland lanceert ALMN Voorraadlease

Autolease Midden Nederland (ALMN) heeft vorige week het nieuwe portal ALMN Voorraadlease gelanceerd. Hiermee biedt ALMN consumenten en bedrijven de mogelijkheid om online uit voorraad een nieuwe of jong gebruikte auto te leasen.

almn

"Dat consumenten en zakelijke rijders zich bij het leasen van een auto volledig online oriënteren is geen verrassing. En dat zij steeds hogere eisen aan deze online oriëntatie stellen is ook bekend. Voorheen hadden wij een statische website. Met de uitbreiding van ALMN Voorraadlease zijn we actueel en voorzien we beter in de behoefte van de (potentiële) leaserijder", zegt directeur Maarten Bruinsma van Autolease Midden Nederland.

Op elk moment van de dag kan men door een voorraad van auto’s speuren naar een leaseauto. Op de website worden 200+ auto’s van meerdere merken, segmenten, uitrustingsniveaus en van jong gebruikt tot nieuw aangeboden. Eenmaal uitgekomen bij de ideale leaseauto dient de bezoeker alleen nog te kiezen hoe hij/zij de auto wil leasen, met een keuze uit zakelijke lease (full operational of financial lease) en particuliere lease.