"Dat consumenten en zakelijke rijders zich bij het leasen van een auto volledig online oriënteren is geen verrassing. En dat zij steeds hogere eisen aan deze online oriëntatie stellen is ook bekend. Voorheen hadden wij een statische website. Met de uitbreiding van ALMN Voorraadlease zijn we actueel en voorzien we beter in de behoefte van de (potentiële) leaserijder", zegt directeur Maarten Bruinsma van Autolease Midden Nederland.

Op elk moment van de dag kan men door een voorraad van auto’s speuren naar een leaseauto. Op de website worden 200+ auto’s van meerdere merken, segmenten, uitrustingsniveaus en van jong gebruikt tot nieuw aangeboden. Eenmaal uitgekomen bij de ideale leaseauto dient de bezoeker alleen nog te kiezen hoe hij/zij de auto wil leasen, met een keuze uit zakelijke lease (full operational of financial lease) en particuliere lease.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding