Zakenauto van het Jaar 2019: BMW 5-Serie

Gisteren is de BMW 5-serie uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2019. Dit gebeurde tijdens het Driving Business evenement van Automobiel Management.

BMW 5-Serie verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2019

De wereld van het zakelijk rijden is de afgelopen jaren snel veranderd, met name onder invloed van fiscale maatregelen. Nu de overheid sinds dit jaar meer rust in het ‘bijtelling gebouw’ heeft gecreëerd, zijn ondernemingen en de zakenautorijder weer meer vrij in hun keuzes.

Des te indrukwekkender is het misschien wel dat de overwinning van de Zakenauto van het Jaar verkiezing 2019 naar BMW gaat. De BMW 5-serie scoort niet alleen de hoogste positie in het segment van de grote zakenauto’s, maar doet dat zelfs zo overtuigend dat hij ook overall de winst naar zich toetrekt. Het verdient volgens de vakjury met name een compliment dat de ‘management-klasse’ 5-Serie heel goed scoort als het om de kilometer-kostprijs gaat. Terwijl dat voor de meer compacte genomineerden in de verkiezing in principe makkelijker zal zijn.

Het is zeker niet zijn enig troefkaart, valt in het juryrapport te lezen. Juryvoorzitter Peter Brouwer, hoofdredacteur van het vakblad Automobiel Management: "BMW springt er ook uit door zijn innovatie, rijplezier en uitstraling. De vakjury geeft een hoge waardering voor het feit dat deze auto het in de ‘klassieke businessclass’ uitstekend doet. Keuzes worden weer met hart én verstand genomen."

Zakenauto van het Jaar 2019: BMW 5-Serie - Automobielmanagement.nl

Zakenauto van het Jaar 2019: BMW 5-Serie

Gisteren is de BMW 5-serie uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2019. Dit gebeurde tijdens het Driving Business evenement van Automobiel Management.

BMW 5-Serie verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2019

De wereld van het zakelijk rijden is de afgelopen jaren snel veranderd, met name onder invloed van fiscale maatregelen. Nu de overheid sinds dit jaar meer rust in het ‘bijtelling gebouw’ heeft gecreëerd, zijn ondernemingen en de zakenautorijder weer meer vrij in hun keuzes.

Des te indrukwekkender is het misschien wel dat de overwinning van de Zakenauto van het Jaar verkiezing 2019 naar BMW gaat. De BMW 5-serie scoort niet alleen de hoogste positie in het segment van de grote zakenauto’s, maar doet dat zelfs zo overtuigend dat hij ook overall de winst naar zich toetrekt. Het verdient volgens de vakjury met name een compliment dat de ‘management-klasse’ 5-Serie heel goed scoort als het om de kilometer-kostprijs gaat. Terwijl dat voor de meer compacte genomineerden in de verkiezing in principe makkelijker zal zijn.

Het is zeker niet zijn enig troefkaart, valt in het juryrapport te lezen. Juryvoorzitter Peter Brouwer, hoofdredacteur van het vakblad Automobiel Management: "BMW springt er ook uit door zijn innovatie, rijplezier en uitstraling. De vakjury geeft een hoge waardering voor het feit dat deze auto het in de ‘klassieke businessclass’ uitstekend doet. Keuzes worden weer met hart én verstand genomen."